Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν το λάδι της χρονιάς από το olivemagazine.gr και την εταιρία Λατζιμάς είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Σταύρος Εμμανουηλίδης (στη θέση της μαρία βαρδα που ήταν αρχικά αλλά δεν ανταποκρίθηκε στη δημοσίευση)
Μαρία Λόντου (marilia katerina)
Ζωή Κουτσαντωνάκη
Dimitra Stefanaki (Τούλα)
Kwnstantina Sxiza (kwnstantina sxiza)

Οι τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο olivemagazinegr@gmail.com ή να απαντήσουν στο μήνυμα που θα τους πάει στο fb, ώστε να τους αποσταλεί το δώρο τους. Όσο πιο άμεσα έχουμε τα στοιχεία τους τόσο πιο άμεσα θα έχουν και το δώρο τους.

 

Τι κερδίζουν οι νικητές
Κάθε ένας από τους 5 τυχερούς θα κερδίσει από 48 λίτρα ελαιολάδου σε συσκευασία των 4 λίτρων. Δηλαδή ο κάθε νικητής θα πάρει 12 συσκευασίες εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου των 4 λίτρων.

Λίγα λόγια για το ελαιόλαδο της εταιρίας Λατζιμάς
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Λατζιμάς, παρασκευάζεται 30 χρόνια τώρα, με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση με μακρόχρονη παράδοση στο ελαιόλαδο, η οποία παράγει σε δικό της λιοτρίβι με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Βιολογικής Καλλιέργειας “Λατζιμάς”. Με πλούσια, φρουτώδη, πικάντικη οσμή, αλλά και χαρακτηριστική πικρή γεύση, το ελαιόλδα Λατζιμάς διατηρεί όλη τη φρεσκάδα και τη φυσική παραγωγή της ελιάς. Τα κτήματα και το ελαιοτριβείο της οικογένειας, καθώς και η μονάδα τυποποίησης βρίσκονται στον Βόρειο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου Κρήτης, που είναι περιοχή Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.).

Περισσότερα: https://www.latzimasoil.gr/