Ο τυχερός που θα απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, αξίας 120 ευρώ, στο μοναδικό Varoulko Seaside είναι ο:

Dimitris Syrianos

Ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα στη σελίδα του στο facebook (τσεκάρετε τον φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων”), με το οποίο θα λάβει και έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή του. Σημειώνεται ότι η κράτηση ισχύει μόνο για τις 14 Φεβρουαρίου και κατόπιν συνεννοήσεως με το εστιατόριο.

Tι περιλαμβάνει το μενού
Το Varoulko Seaside υποδέχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα μενού αφιερωμένο σε ένα βράδυ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για δύο. Η ατμοσφαιρική σάλα του Βαρούλκου και η μοναδική θέα στο γοητευτικό Μικρολίμανο ενεργοποιούν τις αισθήσεις και συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα ξεχωριστό δείπνο.

Το μενού που προτείνει ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Γιάννης Παρίκος και η ομάδα τους, αποθεώνει την ελληνική θαλασσινή κουζίνα.

Η αρχή γίνεται με μια αέρινη κρέμα καγιανά για να ακολουθήσει μια βελουτέ τοπιναμπούρ με γαρίδα σε φύλλο κανταΐφι και το ανάλαφρο καβούρι με τραγανό κρουτόν κρέμα αβοκάντο και μαγιονέζα τσίλι. Η συνέχεια περιλαμβάνει ριζότο καραβίδας με μάραθο και τόνο παγιάρ με χρωματιστά ντοματίνια και flakes παρμεζάνας.

Για να κλείσει η βραδιά ειδυλλιακά, ο pastry chef Θοδωρής Μωϋσίδης προτείνει ένα επιδόρπιο – πειρασμό, Crémeux σοκολάτα καραμέλα σε βάση bisquit αμυγδάλου με compote κόκκινων φρούτων και sorbet μανταρίνι αρμπαρόριζα.

Σημειώνεται ότι στο μενού (και στο δώρο) δεν περιλαμβάνονται ποτά ή κρασί.

info
Varoulko Seaside, Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς, τηλ. 210 5228400. Ανοιχτά καθημερινά: 13:00 – 01:00. To κόστος του μενού είναι €60/άτομο.