Το Olivemagazine.gr και η Οινοποιητική Σεμέλη σου κάνουν δώρο ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στον ξενώνα του οινοποιείου της Σεμέλης, στο Κούτσι Νεμέας.

Semeli__109

Η ξακουστή οινοπαραγωγός περιοχή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Οινοποιείο Σεμέλη και τα εκλεκτά, ποιοτικά κρασιά που παράγει αποκλειστικά από γηγενείς ποικιλίες της Πελοποννήσου. Σκαρφαλωμένο στα 600μ. υψόμετρο με τους περιποιημένους αμπελώνες του, το κομψά αρχιτεκτονικά σχεδιασμένο οινοποιείο, τα ατμοσφαιρικά κελάρια του, όλα σε προ(σ)καλούν να ανακαλύψεις την ομορφιά του κρασιού αλλά και της φύσης.

6 Semeli__182

Το ανήσυχο πνεύμα των ανθρώπων του οινοποιείου –ευτυχώς– τους οδήγησε να μοιραστούν τη γοητεία της οινικής διαδρομής με τους επισκέπτες τους. Έτσι δημιούργησαν οκτώ άνετους ξενώνες και οι φίλοι του κρασιού έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για κάποιες μέρες τη μοναδική εμπειρία της δημιουργίας του κρασιού.

Οι ξενώνες προσφέρουν υπέροχη θέα, γαλήνη και ξεχωριστή ηρεμία. Επιπλέον, για τους φιλοξενούμενους του οινοποιείου η μαγείρισσα ετοιμάζει πεντανόστιμα εδέσματα «σαν στο σπίτι» σου, χορταστικά πιάτα, φτιαγμένα με μεράκι και φρέσκα, ντόπια προϊόντα.

Semeli__124

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό:
1. Μπείτε στη facebook page του Olivemagazine.gr και κάντε Share το Post του διαγωνισμού από εδώ
2. Στη συνέχεια κάντε like στη σελίδα της Σεμέλης εδώ

Εναλλακτικά στείλτε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: Ξενώνας Σεμέλη

Έπειτα από κλήρωση 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία σουίτα για μία διανυκτέρευση (Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ) στον ξενώνα της Σεμέλης. Οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν 1 ζευγάρι + max 2 παιδιά εως 12 ετών. Οι τυχεροί θα κερδίσουν επιπλέον και ένα γεύμα (που θα πρέπει να έχει κανονιστεί πριν την άφιξή τους για την ώρα και το μενού), καθώς και ξενάγηση με οινο-γευσιγνωσία στο οινοποιείο. Οι νικητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δώρο τους έως τέλος Δεκεμβριου 2015 βάσει διαθεσιμότητας, εκτός περιόδου τρύγου και εορταστικών τριημέρων και αργιών. Για τις κρατήσεις: info@smartideas.gr

Ο διαγωνισμός ισχύει από την Τρίτη 16/06/2015 έως και τη Δευτέρα 29/06/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη facebook page και στο site του Olivemagazine.gr την Τρίτη 30/06 και ώρα 15.00.

info
Περισσότερα: www.semeliwines.gr και info@semeliwines.gr