Οι 3 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο Wagamama της Κηφισιάς ή του Golden Hall είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook ή με email):

1. Κορίνα-Κορνηλία Κυρλίδη
2. Σόφη Λιακοπούλου
3. Δημήτρης Στεφανίδης

Nikos_karanikolas-0616_R

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με ένα από τα δύο εστιατόρια, να πείτε το όνομά σας και έναν μυστικό κωδικό που θα σας αποσταλεί και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Οι κρατήσεις ισχύουν έως και τέλη Ιουνίου του 2016, κατόπιν συνεννόησης (εκτός Σαββάτου). Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται κρασί και ποτά στην προσφορά.

Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”) ή στο email τους, με το οποίο θα λάβουν και τον κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτηση του τραπεζιού.

Nikos_karanikolas-2015_R

Λίγα λόγια για το νέο μενού
Συμπληρώνοντας 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και ακολουθώντας τις πρόσφατες αλλαγές του Wagamama στην Αγγλία, το «κακομαθημένο» παιδί της ασιατικής κουζίνας στην Αθήνα μεταμόρφωσε φέτος τον κατάλογο, αλλά και την εμπειρία που προσφέρει. Βασισμένες στην φιλοσοφία “kaizen” για συνεχή καθημερινή αυτοβελτίωση, οι αλλαγές έφεραν πάνω από 21 πιάτα στο κατάλογο, που κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις για τις εξαιρετικές συνταγές τους αλλά και τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους.

Στον κατάλογο θα ανακαλύψετε την νέα κατηγορία omakase που σας καλεί να εμπιστευθείτε τις επιλογές των σεφ μια πρακτική διαδεδομένη στα ιαπωνικά εστιατόρια, προσφέροντας σας ένα αυθεντικό γευστικό ταξίδι. Η πάντα φιλόξενη και ζωντανή εξυπηρέτηση στο wagamama αναβαθμίστηκε με τον χρόνο να προσαρμόζεται πλέον απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του επισκέπτη. Τις αλλαγές συμπληρώνουν ιδανικά αισθητικές πινελιές κομψότητας, όπως η νέα σειρά πιάτων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το Wagamama και οι νέες στολές που αντικατέστησαν την πασίγνωστη κόκκινη μπλούζα με το αστέρι με την οποία το γνωρίσαμε το 1992.

info
Κασαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 210 8013100
Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι, τηλ. 210 6836842, www.wagamama.com.gr