Οι 3 νικητές του διαγωνισμού, που έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις φρέσκιες πρότασεις του πολυχώρου γεύσεων Meliartos για κυριακάτικο brunch -ζευγάρι ή 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά- είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook ή με mail):

1) Mary Kiopektzi
2) Δημήτρης Στεφανίδης
3) Eirini Lachana

meliartos2

Για να κλείσετε τραπέζι
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τον Μελίαρτο, να πείτε το όνομά σας και έναν μυστικό κωδικό που θα σας αποσταλεί και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα ή για 2 ενήλικες και 2 παιδιά από το olivemagazine.gr. Οι κρατήσεις ισχύουν μέχρι τέλη Απριλίου για κάθε Κυριακή, κατόπιν συνεννόησης.

DSC_4366

Κυριακάτικο brunch για μικρούς και μεγάλους στον Meliartos
Κάθε Κυριακή (12:00- 16:00), ο πολυχώρος γεύσεων Meliartos έχει μια νόστιμη πρόταση για όλη την οικογένεια. Οι μεγάλοι λοιπόν, χαλαρώνουν συζητώντας και απολαμβάνοντας τις νοστιμιές Meliartos στο ολοκαίνουργιο café – εστιατόριο του, ενώ τα παιδιά έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο στέκι στον ημιώροφο του πολυχώρου γεύσεων, το Meliartos kids corner, όπου απασχολούνται δημιουργικά, ζωγραφίζουν, φτιάχνουν κατασκευές και δώρα για τους γονείς τους. Επιπλέον, μεταμορφώνονται σε μικρούς σεφ για να δημιουργήσουν μαζί με τις μαγείρισσες κουλουράκια, λαχταριστά melicakes και σοκολατένια γλειφιτζούρια.

DSC_4312

Όσο για το brunch, επιλέγετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα με γλυκές και αλμυρές γεύσεις, με βάση ελληνικές συνταγές και ποιοτικές πρώτες ύλες: Πεντανόστιμα πιτάκια με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο, με γέμιση σπανάκι και φέτα, αλλά και με κοτόπουλο και καραμελωμένα κρεμμύδια, τάρτες με άρωμα Ελλάδας (λαδένια Κιμώλου, ντάκος), αλλαντικά, τυριά, κοτομπουκιές και κεφτεδάκια, καγιανά με φέτα και κρεμμύδι, ομελέτες με παστράμι Καρδίτσας και γραβιέρα, με γαλοπούλα και ημίσκληρο τυρί, με μανιτάρια και πιπεριές. Αλλά και κρουασάν βουτύρου με μαρμελάδα και σοκολάτα ή γεμιστά αλμυρά, μπουγάτσα με κρέμα, κριτσίνια κανέλας και αλμυρά και φυσικά, μυρωδάτο καφέ (καπουτσίνο, εσπρέσο, γαλλικό, ελληνικό κ.λπ.) και φρέσκους χυμούς φρούτων. Οι μικροί της παρέας έχουν και τις δικές τους επιλογές, που περιλαμβάνουν πιτσάκια με γαλοπούλα, τυρί και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, πιτάκια με χειροποίητο φύλλο κουρού Meliartos και φέτα Μυτιλήνης, τοστάκια και μπαγκέτες.

info
Ερμού 65 & Αιόλου, Αθήνα, τηλ. 210 3237379, www.meliartos.gr