Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο εστιατόριο Βουρλιωτίνα είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook ή στο e-mail):

1. Δέσποινα Σιδέρη

2. Δημήτρης Στεφανίδης

3. Michalis Katsikas

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα” στο facebook) και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται κρασί και ποτά στην προσφορά.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου του 2016, κατόπιν συνεννόησης (εκτός Σαββάτου).

Λίγα λόγια για το μαγαζί
Διδάχθηκε τη σμυρνέικη κουζίνα από τις γιαγιάδες και τις θείες, μαγείρισσες εν γένει μιας οικογένειας που από τα Βούρλα της Σμύρνης βρέθηκε στην Καισιαριανή με μια βαλίτσα μνήμες και μια κατσαρόλα γεμάτη νοστιμιές. Ο λόγος για την Τριανταφυλλιά τη νεώτερη, που μαγειρεύει πάντα με τα πιο αγνά υλικά. Δοκίμασε σαλάτα ταμπουλέ, πίτα Καισαρείας με παστουρμά, καβουρμά με αυγό και τυρί, χιουνκιάρ μπεγεντί, μαντί, και άλλα σπιτικά εδέσματα σε ένα απλό και φιλόξενο περιβάλλον που θα σε κερδίσει από την πρώτη επίσκεψη.

info
Βασ. Αλεξάνδρου 10 & Υμηττού, Καισαριανή, τηλ. 210 7291545.