Μπορείς να χάσεις βάρος χωρίς να κάνεις δίαιτα; Έτσι φαίνεται από την ιστορία της Jessica Gerlock, η οποία κατάφερε να χάσει 45 κιλά χωρίς σπουδαίες θυσίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Gerlock (@jessgerlock) on

Η διατροφή της:
Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, όσο περισσότερο τής έλεγαν πως δεν μπορεί να φάει κάτι, τόσο περισσότερο το λιγουρευόταν. Έτσι αποφάσισε να μην κάνει δίαιτα για να χάσει τα κιλά. Αντίθετα, επέλεξε να μάθει πώς να τρώει σωστά. «Έμαθα τι μέγεθος θα πρέπει να έχουν οι μερίδες μου και πώς να διαλέγω φαγητά», λέει. «Ξεκίνησα να μαγειρεύω περισσότερο στο σπίτι και σταμάτησα να τρώω έξω τόσο συχνά», συνεχίζει. «Έβαλα μικρούς κανόνες στον εαυτό μου, όπως το ότι δεν θα καταναλώνω τίποτα συσκευασμένο και δεν θα τρώω μετά τις 8μμ. Εάν λιγουρευόμουν κάτι, θα το έτρωγα, και μετά θα ξαναέτρωγα υγιεινά», εξηγεί.

Το μεγαλύτερο μυστικό της:
«Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι ένα μήλο την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα», λέει. Όπως εξηγεί, όποτε ήθελε κάτι γλυκό, έτρωγε ένα μήλο και έτσι χάρη στην περιεκτικότητά του σε φυτικές ίνες κατάφερε να μένει χορτάτη και έτσι να χάνει βάρος. «Πρόσθεσε λίγο βούτυρο ξηρών καρπών στο πιάτο σου και έχεις το τέλειο σνακ για μετά τη γυμναστική», λέει.

Η γυμναστική της:
«Όταν ξεκίνησα να γυμνάζομαι, δεν είχα ιδέα τι έκανα», λέει. Στη συνέχεια όμως προσέλαβε έναν personal trainer, ο οποίος τής έμαθε το πόσο σημαντικές είναι οι ασκήσεις με βάρη εάν θέλεις να χάσεις λίπος. «Είδα σπουδαία αποτελέσματα!», λέει η ίδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Gerlock (@jessgerlock) on

Η συμβουλή της:
«Δεν είναι κάθε μέρα τέλεια. Κανείς δεν είναι τέλειος όσον αφορά τη διατροφή και τη γυμναστική του. Κάποιες μέρες θα είναι πιο δύσκολες από άλλες, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι να σηκώνεσαι μόλις πέσεις. Εάν φας ένα αμαρτωλό γεύμα, είναι σημαντικό να μην νιώθεις τύψεις», λέει. Κάτι ακόμα, που συμβουλεύει όλους όσους θέλουν να χάσουν βάρος είναι να κοιμούνται αρκετά και να μην χάνουν την πίστη τους στο στόχο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Gerlock (@jessgerlock) on