Τα αρθριτικά και οι ρευματισμοί, είναι μια πολύ συνηθισμένη πάθηση, που εκδηλώνεται όσο μεγαλώνουμε με πόνο στις αρθρώσεις, στο ισχίο ή τη σπονδυλική στήλη. Πριν επισκεφθείς το γιατρό σου και αρχίσεις να παίρνεις χάπια, γιατί δεν προσπαθείς να ανακουφιστείς φυσικά αλλάζοντας λίγο τη διατροφή σου;

mesh ponos

Σύμφωνα με νέα έρευνα, η αποφυγή των ζωικών προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή της χρόνιας αυτοάνοσης και φλεγμονώδους διαταραχής που είναι γνωστή για το οδυνηρό πρήξιμο που προκαλεί. Οι ερευνητές του Κολεγίου Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Κεντρικής Φλώριντα βρήκαν ένα στέλεχος βακτηρίων σε πολλά από τα τρόφιμα που πιθανόν καταναλώνεις κάθε μέρα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει ρευματοειδή αρθρίτιδα. Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis βρίσκεται στις μισές αγελάδες στις Ηνωμένες Πολιτείες και μπορεί εύκολα να εξαπλωθεί στους ανθρώπους που πίνουν μολυσμένο γάλα ή τρώνε βόειο κρέας.

Βρες ΕΔΩ τα καλύτερα μυστικά για να βγάλεις επιτυχώς τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή σου και πάτησε ΕΔΩ  για τις καλύτερες vegan συνταγές.

Δείτε ακόμα:
8 τροφές που μειώνουν τους πόνους στη μέση