Ο αγαπημένος ποντικός των κινουμένων σχεδίων μπαίνει στην κουζίνα σου, για να της δώσει παιχνιδιάρικο στυλ.

Ο λόγος για τις ηλεκτρικές συσκευές και τα σκεύη μαγειρικής που διακοσμούνται με φιγούρες Mickey Mouse και είναι πραγματικά υπέροχα. Πρώτη μας ανακάλυψη το ψυγείο της SMEG σε λευκό χρώμα και με το κλασικό ρετρό στυλ της εταιρείας και τον Mickey μπροστά ασπρόμαυρο, να καλύπτει την πόρτα μέχρι τη μέση και με το ένα χέρι σηκωμένο, σαν έτοιμο να πιάσει το χερούλι του ψυγείου. Μπορείς να δεις περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ψυγείο, ΕΔΩ.

Αν πάλι από ψυγείο είσαι εντάξει, αλλά θέλεις μία νότα Disney στην κουζίνα σου, μπορείς να επιλέξεις τα σκεύη μαγειρικής της «Le Creuset», με το πλήρες σετ να περιλαμβάνει κατακόκκινη γάστρα με σχέδια Mickey περιμετρικά, καθώς και κεραμικά φορμάκια (ραμεκέν) στο σχήμα του κεφαλιού του Mickey. Σκέψου πόσο τέλεια σουφλέ μπορείτε να φτιάξετε εκεί! Το σετ συμπληρώνει μία βάση σιλικόνης, για να ακουμπάς τα ζεστά σκεύη χωρίς τον κίνδυνο να κάψεις τον πάγκο. Το πλήρες σετ το βρήκαμε στα $300, στο επίσημο site της εταιρείας.

Τέλος, η Disney κυκλοφορεί και ένα slow cooker με φιγούρες του Mickey, που συνοδεύεται από dipper για την παρασκευή ορεκτικών. Το σετ κοστίζει $44 και μπορείς να το παραγγείλεις μέσω Amazon, ΕΔΩ.