Τι εκνευρίζει πολύ τις μαμάδες; Οι λεκέδες που αφήνεις στο φούρνο μικροκυμάτων, αφού ζεστάνεις το φαγητό που με τόση αγάπη σου ετοίμασε. Δες πώς μία άλλη «θυμωμένη μαμά» μπορεί να σε βοηθήσει να καθαρίσεις γρήγορα, διασκεδαστικά και απολύτως φυσικά.

Ο λόγος για το απίθανο gadget κουζίνας «Angry-mama», που χρησιμεύει στον καθαρισμό του φούρνου μικροκυμάτων χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις χημικά. Εκτός από αστείο όνομα, έχει και ξεκαρδιστικό στυλ, καθώς μοιάζει με φιγούρα εξοργισμένης μητέρας, με ανοιχτό στόμα σαν να φωνάζει και τα χέρια σταυρωμένα στη μέση. Κάπως σαν τη δική σου μαμά, την τελευταία φορά που είδε τι άφησες πίσω σου όταν ζέστανες το κοκκινιστό στα μικροκύματα!

Γίνεται ακόμη καλύτερο δε, γιατί όταν τεθεί σε λειτουργία, η πλαστική αυτή «μαμά» βγάζει καπνούς από το κεφάλι της!

Το εφέ με τους καπνούς βέβαια, δεν έχει στόχο απλά να σε διασκεδάσει, αλλά είναι και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί. Για την ακρίβεια, προσθέτεις μέσα στο gadget νερό, ξίδι και προαιρετικά χυμό λεμονιού και το τοποθετείς στο φούρνο μικροκυμάτων. Τον θέτεις σε λειτουργία ανάλογα με τις οδηγίες στη συσκευασία και αυτό απελευθερώνει ατμούς από το «κεφάλι», που μαλακώνουν όλα τα υπολείμματα τροφών και απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές. Στη συνέχεια, το αφαιρείς, περνάς το φουρνάκι με ένα σφουγγάρι και καθάρισες. Το ίδιο δε, μπορεί να πλυθεί και στο πλυντήριο πιάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=r7Aj_uFx1ZY

info
Μπορείς να το παραγγείλεις ΕΔΩ
Ενδεικτική τιμή: $7,98