Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε ξεχωριστές μικρές ηλεκτρικές συσκευές Izzy παρουσίασε πρόσφατα η εταιρία Μπενρουμπής στο εστιατόριο Σκάντζα της Κηφισιάς.

Ένα multi κοπτήριο με 3 κόφτες, μία χρήσιμη ράβδος, μια κουζινομηχανή, μια κρεπιέρα που την πας παντού και μια συσκευή για αφρόγαλα και σοκολάτα συνδυάζουν την καινοτομία με το design και είναι τα πιο χρήσιμα και οικονομικά δώρα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε.

Maxairia titanium

1. Multi Χ3 Titanium
Το κοπτήριο Multi αποτελεί τη ναυαρχίδα της Izzy με περισσότερα από 9 εκατομμύρια πωλήσεις!
Η πιο εξελιγμένη του έκδοση κυκλοφορεί με λάμες τιτανίου, αποκλειστική καινοτομία στην αγορά, για μεγαλύτερη αντοχή και αποτελεσματικότητα. Το πολύ δυνατό μοτέρ ισχύος 500W σε συνδυασμό με το τριπλό μαχαίρι κόβει, αναμειγνύει και πολτοποιεί τέλεια τις τροφές, ενώ ενδείκνυται για το θρυμματισμό του πάγου. Διαθέτει ευρύχωρο μπωλ ½ λίτρου, και είναι το μοναδικό που χαρίζει άλλο ένα εφεδρικό μπωλ ½ λίτρου δώρο, ιδανική λύση για τις μαμάδες που επιθυμούν να παρασκευάζουν τη φρουτόκρεμα των μωρών σε ξεχωριστό σκεύος από αυτό που χρησιμοποιούν για τις κοινές τροφές.

Ravdos xpress

2. Ράβδος X-Press

Η ράβδος της IZZY συγκαταλέγεται στα πλέον εύχρηστα προϊόντα για την κουζίνα. Φτιάχνει από γρανίτες, κοκτέιλ και smoothies, μέχρι κρέμες, σούπες και ζυμαρόπιτες. Η ειδοποιός διαφορά της έγκειται στο ότι φτιάχνει κρύες και ζεστές τροφές αφενός, αφετέρου χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, δεν χαράσσει τα σκεύη. Πρόκειται για ένα χρήσιμο πολυεργαλείο που αποθηκεύεται εύκολα και περιλαμβάνει δυνατό μοτέρ 750W πέντε ταχυτήτων, πλήκτρο “Turbo”, ανοξείδωτη ράβδο και αβγοδάρτη που καθαρίζονται εύκολα, κάδο 500ml με μία λάμα κοπής και μπολ-μεζούρα χωρητικότητας 600ml.

3.IZZY ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ SPICY RED

3. Kουζινομηχανή Spicy Red
Η κουζινομηχανή της Izzy σε “spicy red” μεταλλικό χρώμα είναι ένα στολίδι για την κουζίνα. Με το πλέον δυνατό μοτέρ ισχύος 1000W, πέντε ταχύτητες και λειτουργία “Pulse”, η κουζινομηχανή διαθέτει ανοξείδωτο μπολ 5 λίτρων με αποσπώμενο διάφανο καπάκι για να μη χύνονται τα υλικά (έως 2 κιλά). Συνοδεύεται από ανοξείδωτο αναδευτήρα, αβγοδάρτη και γάντζο, και ενδείκνυται για διάφορες χρήσεις, από μαλακή σαντιγί και πουτίγκα, μέχρι σπιτικό τσουρέκι και ψωμί.

4.IZZY ΚΡΕΠΙΕΡΑ

4. Κρεπιέρα
Σε ποιόν δεν αρέσουν οι κρέπες; Η κρεπιέρα της Izzy παρασκευάζει εύκολα και γρήγορα τις πιο χορταστικές σπιτικές κρέπες, αφού η αντικολλητική της πλάκα διαμέτρου 29 εκατοστών είναι η μεγαλύτερη της αγοράς. Σε μοντέρνο κόκκινο χρώμα, με ισχύ 1250W, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και δώρο τρία μoναδικά εξαρτήματα, αυτή η συσκευή θα κάνει τα κυριακάτικα πρωϊνά μια διασκεδαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια.

5.IZZY ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΦΡΟΓΑΛΑ CHOCO LATTE

5. Συσκευή για αφρόγαλα Choco Latte
Μια νέα συσκευή για αφρόγαλα και σοκολάτα, που φτιάχνει ζεστό ή κρύο αφρόγαλα για καφέ αλλά και ρόφημα σοκολάτας σε διαφορετικές γεύσεις. Χάρη στους δύο τύπους αναδευτήρα μπορείτε να επιλέξετε την υφή που επιθυμείτε, κρεμώδη ή βελούδινη, έχοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα σε πολύ χαμηλό κόστος. Η συσκευή διαθέτει το πιο ισχυρό μοτέρ της αγοράς, ισχύος 650W, ενώ το δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι έχει χωρητικότητα 500ml, που εξασφαλίζει δύο μεγάλες χορταστικές κούπες από το αγαπημένο σας ρόφημα. Στα χαρακτηριστικά του προϊόντος περιλαμβάνονται επίσης οι εσωτερικές ενδείξεις του δοσομετρητή, η αντικολλητική εσωτερική επιφάνεια, η αποσπώμενη περιστρεφόμενη βάση 360° και η αυτόματη διακοπή λειτουργίας, ενώ η συσκευασία περιέχει και συνταγές για να γίνετε ο αγαπημένος barrista της παρέας!

info
http://www.benrubi.gr/