Tο ειδικό καθαριστικό λεκέδων Stain Remover Pen της Electrolux ήρθε στην Ελλάδα και βρίσκεται στα καταστήματα Κωτσόβολος! Το νέο αυτό προϊόν βοηθά στην απομάκρυνση λεκέδων με υπέρηχους και χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Ειδικότερα, η διαδικασία αφαίρεσης λεκέδων γίνεται, ως εξής: Πριν την πλύση στο πλυντήριο, ο χρήστης τοποθετεί νερό και απορρυπαντικό στον λεκέ και έπειτα βάζει πάνω του το Stain Remover Pen. Η τεχνολογία υπερήχων του στυλό στέλνει μικροσκοπικές δονήσεις μέσω των ινών, ώστε να χαλαρώσουν τα σωματίδια των λεκέδων από τα σωματίδια του υφάσματος κι έτσι να αφαιρούνται πιο εύκολα όταν πλένονται. Με αυτόν τον τρόπο, τα ρούχα και τα υφάσματα δεν εκτίθενται στο έντονο και καταστροφικό τρίψιμο με το χέρι, διατηρώντας την εμφάνιση και το σχήμα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, το Stain Remover Pen της Electrolux είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα στην καθαριότητά των ρούχων. Σύμφωνα με έρευνα της Electrolux, ο πιο κοινός τρόπος αφαίρεσης των λεκέδων είναι το πλύσιμο στο χέρι. Ωστόσο, από το 75% των ανθρώπων που πλένουν τα ρούχα τους στο χέρι ως προετοιμασία για λεκέδες, μόνο το 26% αυτών δηλώνουν ικανοποιημένοι με αυτήν τη μέθοδο.

Το νέο επαναστατικό εργαλείο αντιμετωπίζει αυτήν την κατάσταση, αποτελεσματικά, και μπορεί να αφαιρέσει το κόκκινο κρασί, τον καφέ, το τσάι, το μπλε μελάνι, ακόμα και τη λάσπη! Το συγκεκριμένο προϊόν χρησιμοποιείται για 2 λεπτά πριν από την πλύση των 90 λεπτών σε πλυντήριο. Αν ο λεκές αντιμετωπιστεί με το Stain Remover Pen εντός 24 ωρών από τη στιγμή που συνέβη, θα αφαιρεθεί πιο αποτελεσματικά κατά την πλύση. Τέλος, το μολύβι Stain Remover Pen της Electrolux παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από ένα χρόνο στην έκθεση Thanks to Tech της Κωτσόβολος και πλέον είναι διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα Κωτσόβολος!