Θέλεις να τρομάξεις τους καλεσμένους σου ή απλά είσαι εκκεντρικός τύπος και προτιμάς να έχεις στην κουζίνα σου αντισυμβατικά και ίσως τρομακτικά σκεύη; Εδώ είσαι!

Βρήκαμε ένα φλιτζανάκι και ένα κουταλάκι για καφέ που προκαλούν ανατριχίλα σε όποιον τα χρησιμοποιεί. Συγκεκριμένα, το φλιτζανάκι «κρύβει» στον πάτο του μια μεγάλη κεραμική αράχνη, που αποκαλύπτεται όσο πίνεις τον καφέ σου! Και καλά όταν το γνωρίζεις, αλλά ο ανυποψίαστος καλεσμένος σου σίγουρα θα τρομάξει όταν τελειώσει τον καφέ του. Αν ενδιαφέρεσαι, το συγκεκριμένο φλιτζάνι έχει χωρητικότητα 325ml, είναι κατάλληλο για καφέ και τσάι και το χρώμα του είναι μαύρο εξωτερικά και λευκό εσωτερικά. Σε λευκό χρώμα είναι και η αράχνη. Μπορείς να το παραγγείλεις μέσω Amazon και η τιμή του είναι γύρω στα 18€.

Ένα τέτοιο φλιτζανάκι βέβαια, αξίζει να συνοδεύεται και από το ανάλογο κουταλάκι για να ανακατέψεις μέσα στον καφέ ή το τσάι σου τη ζάχαρη και το γάλα. Τι καλύτερο από ένα κουταλάκι – νεκροκεφαλή; Τα συγκεκριμένα κουταλάκια κυκλοφορούν σε σετ των 6 και μπορεί να σε προβληματίζουν οι τρύπες που έχουν για να μοιάζουν με νεκροκεφαλή, ωστόσο, είναι κατάλληλα και για να βάλεις ζάχαρη στο φλιτζάνι σου (ίσως λιγότερη ποσότητα από όσο συνήθως). Μπορείς να το παραγγείλεις μέσω Amazon και η τιμή για ένα σετ των 6 είναι γύρω στα 25€.