Ένα από τα πιο συνηθισμένα «προβλήματα» στην κουζίνα είναι πως πολύ συχνα, όταν βράζουμε κάτι ξεχειλίζει το νερό από την κατσαρόλα. Ωστόσο, υπάρχει λύση για να σταματήσει αυτό, λέγεται «Spill Stopper» και μπορεί να το βρει κανείς στην Amazon.

Αυτό, λοιπόν, το βοηθητικό gadget για την κουζίνα σου είναι φτιαγμένο από σιλικόνη, είναι στρογγυλό, μοιάζει με λουλούδι και σταματάει το πιτσίλισμα. Οι κριτικές του αρκετά καλές με 4,1/5 αστέρια ενώ είναι πολύ οικονομικό καθώς εμείς το βρήκαμε περίπου στα 10 δολάρια.

Η χρήση του είναι απλή, καθώς το «Spill Stopper» μοιάζει με καπάκι και πάει ακριβώς πάνω από την κατσαρόλα, ενώ δεν αφήνει να περάσει το νερό. Το μικρό λουλούδι στη μέση του ανεβαίνει ώστε να διαχέει τον αφρό και να αποτρέψει το πιτσίλισμα. Και όχι μόνο αυτό έχει και άλλη μία χρήση. Μπορείτε να βάλετε από πάνω τα λαχανικά σας να κλείσετε το καπάκι της κατσαρόλας και να τα αφήσεις να μαγειρευτούν στον ατμό.

Είναι εύκολο στον καθαρισμό του και μπαίνει και στο φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων. Τέλος, είναι εύκολο και στην αποθήκευση.

Info
Μπορείς να το δεις ΕΔΩ.

Δες επίσης:
Ποτήρι για κοκτέιλ Mimosa, που χωράει έως και 8 κοκτέιλ!

Μπολ φαγητού για τους φανατικούς του Star Wars

6 gadgets κουζίνας για φίλους της μουσικής