Εάν είσαι vegan ή vegetarian, ξέρεις πολύ καλά ότι μερικές φορές η εύρεση καλού φαγητού, που ξεφεύγει από τη λίστα των ορεκτικών και των σαλατικών των εστιατορίων, αποτελεί πραγματικό άθλο, ή τουλάχιστον έτσι φαντάζει όταν πεινάς. Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα όμως όταν βρίσκεσαι σε άλλη χώρα ή ακόμα και ήπειρο, που δεν ξέρεις ούτε τα κατατόπια για να περιπλανηθείς, αλλά ούτε και τη γλώσσα για να ρωτήσεις τους ντόπιους ή να διαβάσεις τα μενού για να καταλάβεις τι περιέχουν τα πιάτα.

Το παραπάνω πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα βέβαια χάρη στην ιστοσελίδα happy cow, που ανακαλύψαμε πρόσφατα. Εκεί μπορείς πολύ απλά να πατήσεις τη χώρα ή την πόλη στην οποία βρίσκεσαι στη μηχανή αναζήτησης και να βρεις μια πλήρως ενημερωμένη λίστα με όλα τα vegetarian και vegan εστιατόρια και cafe της περιοχής, αλλά και τα εστιατόρια που έχουν όμως χορτοφαγικές επιλογές. Φαντάσου κάτι σαν Tripadvisor για χορτοφάγους. Πατώντας το κατάστημα που σού κερδίζει το ενδιαφέρον, θα βρεις τη διεύθυνση του εστιατορίου και το τηλέφωνο, τη βαθμολογία των επισκεπτών, φωτογραφίες, σχόλια και πιθανόν και ολόκληρο το μενού.

Πίστεψέ μας θα σού λύσει τα χέρια! Και το καλύτερο; Υπάρχει και εφαρμογή για να έχεις τον πολύτιμο αυτό οδηγό στα χέρια σου ανά πάσα στιγμή!

info
happycow.net