Η Jen Wagner μετά το γάμο της είδε τη ζωή αλλά και το σώμα της να αλλάζει τελείως. «Σταμάτησα τελείως να γυμνάζομαι και ξεκίνησα να τρώω όλο και μεγαλύτερες μερίδες φαγητού», λέει. Μέσα στα 7 χρόνια που ήταν παντρεμένη, πήρε 50 κιλά! Κι όμως κατάφερε να τα χάσει σχεδόν όλα, κάνοντας 3 πολύ απλά πράγματα κάθε μέρα!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Down 85 Pounds & Counting! (@jens100poundjourney) on

Τις πρώτες 30 μέρες που ξεκίνησε την προσπάθειά της να χάσει βάρος, ακολούθησε την κετογονική δίαιτα, η οποία αν και τη βοήθησε, κατάλαβε ότι ήταν μια δίαιτα που δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει για μια ζωή. Έτσι ξεκίνησε να ακολουθεί μια δίαιτα φτωχή σε υδατάνθρακες, η οποία δεν περιελάμβανε καθόλου ζάχαρη, ούτε καν σάκχαρα από τα φρούτα. «Τότε είδα τα κιλά να χάνονται απίστευτα γρήγορα!», λέει η ίδια. Ύστερα από 8 μήνες και αφού σταμάτησε να αδυνατίζει με αυτή τη μέθοδο, ξεκίνησε να μετρά θερμίδες. Έπινε πολύ νερό και κατανάλωνε 1.550 θερμίδες τη μέρα. «Η δίαιτα αυτή μείωσε φυσικά την όρεξή μου και μού έμαθε πειθαρχία», λέει η ίδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Down 85 Pounds & Counting! (@jens100poundjourney) on

Η Jen ακολούθησε και τη μέθοδο της διαλειμματικής νηστείας κατά τη διάρκεια όλης της προσπάθειάς της. Κατανάλωνε λοιπόν όλες τις θερμίδες της από τις 12μμ μέχρι της 8μμ και ύστερα δεν έτρωγε τίποτα άλλο μέχρι το επόμενο μεσημέρι. Το πρώτο της γεύμα ήταν ψητό κοτόπουλο και ένα φρούτο και μία μερίδα πατατάκια. Στις 3μμ έτρωγε ένα σνακ όπως ένα μπράουνι ή σέλερι με φτυστικοβούτυρο. Το βράδυ έτρωγε πιπεριές γεμιστές με κοτόπουλο, σπαράγγια και λίγο ψωμί, ενώ για επιδόρπιο επέλεγε πρωινό. Ό,τι και να τρώει, το σημειώνει, ώστε να μην ξεφεύγει από τις ημερήσιες θερμίδες της.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Down 85 Pounds & Counting! (@jens100poundjourney) on

Όπως αποκάλυψε τρία είναι τα βασικά πράγματα που την βοήθησαν να χάσει βάρος: Βρήκε πώς να τρώει για να νιώθει καλά, κάνει γυμναστική που αγαπά και πίνει πολύ νερό. Αυτά κάνει κάθε μέρα και διατηρείται πλέον στα κιλά της και αυτά θα πρότεινε σε όλους να κάνουν αν θέλουν να χάσουν βάρος.