Οι γιορτές πλησιάζουν και οι προτάσεις της Semeli είναι η καταλληλότερη επιλογή για εμάς αλλά και για φίλους, αγαπημένους και καλούς συνεργάτες.

Η υψηλή ποιότητα, η άψογη εμφάνιση και η εύχρηστη συσκευασία των κρασιών της Semeli τα καθιστούν ιδανική πρόταση για να συνοδεύσεις τα εκλεκτά πιάτα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ χωρίς αμφιβολία πρόκειται για δώρο υψηλής αξίας που όλοι θα εκτιμήσουν.

Είτε, λοιπόν, θες να εμπλουτίσεις την κάβα σου με ένα κρασί μακράς παλαίωσης, όπως η magnum φιάλη (1,5 λίτρο) του Chateau Semeli, είτε ψάχνεις για μια premium πρόταση να δωρίσεις στους αγαπημένους σου, όπως η συσκευασία με τις φιάλες της σειράς Untitled, η Semeli σου προσφέρει μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές. Σημείωσε ότι η χάρτινη συσκευασία των έξι φιαλών της σειράς Untitled αποτελείται από τα λευκά κρασιά Untitled Sauvignon Blanc και Untitled Chardonnay και το ροζέ Untitled Αγιωργίτικο/ Syrah ενώ τις συσκευασίες θα τις βρεις σε επιλεγμένες κάβες ή με παραγγελία στην εταιρεία Σεμέλη.

info
Παραγγελίες: 210 6218119, info@semeliwines.gr, http://www.semeliwines.gr/el/