Κάθε χρόνο η 24χρονη νηπιαγωγός, Rachel Uretsky-Pratt, δέχεται δώρα για τις γιορτές από τους μαθητές της, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post. Το δώρο ενός εξ αυτών όμως ήταν που πραγματικά άγγιξε την καρδιά της.

Η νηπιαγωγός ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στο Facebook στις 19.12 εξηγώντας πως τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο που δουλεύει απολαμβάνουν δωρεάν πρωινό και μεσημεριανό σε μειωμένη τιμή κάθε μέρα λόγω οικονομικών δυσκολιών. Γι’ αυτό όταν «ένας μαθητής άνοιξε τα δωρεάν δημητριακά του το πρωί και αφιέρωσε χρόνο για να ξεχωρίσει τα δημητριακά από τα ζαχαρωτά και να τα βάλει σε ένα σακουλάκι», ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. «Αυτός ο πιτσιρίκος ήθελε να μού δώσει κάτι τόσο πολύ, αλλά δεν είχε τίποτα», έγραψε. Παρόλα αυτά, αφιέρωσε πολύ χρόνο από το διάλειμμά του και έφτιαξε κάτι πολύ ξεχωριστό και γλυκό.

Όπως καταλαβαίνεις, η ανάρτηση «άγγιξε» πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει πάνω από 125.000 shares και χιλιάδες σχόλια. Βλέποντας την ανταπόκριση των διαδικτυακών της φίλων, η νηπιαγωγός σχολίασε εκ των υστέρων πως η μόνη της ευχή για όλους είναι να θυμόμαστε αυτήν την ευγενική και απλή χειρονομία αγάπης από ένα μικρό παιδί και να συνεχίσουμε να δίνουμε αγάπη και καλοσύνη σε όλους όσους συναντάμε.