Μπορεί να τις αγαπάμε όλο το χρόνο, όμως, τη μία μέρα που είναι αφιερωμένη σε εκείνες θέλουμε να την κάνουμε ακόμα πιο ξεχωριστή. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, μερικές προτάσεις για τη μαμά σας μόνο για να διαλέξετε ποια ή ποιες σάς ταιριάζουν καλύτερα. Ζητήστε και τη βοήθεια του μπαμπά, που μάλλον δεν θα θέλει να μείνει άπραγος και ευχηθείτε της φορώντας το πιο όμορφο χαμόγελο!

quizproino_ANOIGMA

Επειδή η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται, ξυπνήστε λίγο νωρίτερα και ετοιμάστε της ένα καλό, πρωινό. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Φτιάξτε της και ένα υπέροχο smoothie με φράουλα, μπανάνα και πορτοκάλι που έχει ένα ωραίο ροζ χρώμα…

Brunch_Spread

Η γιορτή της μητέρας πέφτει πάντα Κυριακή, κάτι που συμπίπτει και με την αγαπημένη σε πολλούς συνήθεια του brunch που συνδυάζεται όμορφα με την κυριακάτικη βόλτα σας. Δείτε, λοιπόν, τα καλύτερα brunch της Αθήνας και διαλέξτε μαζί πού θα brunch-άρετε.

zymarika-fournou

Θέλετε το μεσημεράκι να της μαγειρέψετε με τα χεράκια σας; Aν η μαμά είναι… μακαρονού έχουμε την απόλυτη λίστα του μακαρονά! Όλες οι συνταγές είναι ένα και ένα! Θυμηθείτε να στολίσετε το τραπέζι με ένα μεγάλο μπουκέτο κόκκινα ή ακόμα καλύτερα, ροζ τριαντάφυλλα! . Για να την κάνετε ωστόσο να… λιώσει θα της φτιάξετε στο μενού και κάτι από τυρί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

cakefraulanik

Αφού μπήκατε που μπήκατε στην κουζίνα, τώρα που είστε σε φόρμα, φτιάξτε της και ένα ωραίο γλυκό. Για να μην τρέχετε να ψάχνετε την τελευταία στιγμή και πελαγώσετε, προτείνουμε την εναλλακτική του κέικ (ούτε 1, ούτε 2 αλλά 30 απίστευτες συνταγές είναι στη λίστα που σάς ετοιμάσαμε).

tha-se-kanw-vasilissa

Αν ωστόσο το βραδάκι θέλετε να βγείτε μαζί για κρασάκι προτείνουμε το «Θα σε κάνω βασίλισσα», που, εκτός από το συμβολικό του όνομα, είναι ένα μαγαζί με πολύ θετική αύρα και θα σάς περιποιηθούν. Μαζί με το κρασί σας βέβαια θα τσιμπήσετε και το κατιτί σας…

cocktail_anoigma

Αν είστε «σπιτόγατες», το βραδάκι μπορείτε απλά να πιείτε μαζί ένα ποτήρι δροσερό κρασί στη βεράντα ή ακόμα καλύτερα να της φτιάξετε ένα ωραίο, σπιτικό κοκτέιλ. Αν δεν είστε εκπαιδευμένοι στο είδος, έχουμε και εδώ τη λύση και το καλύτερο; Δεν χρειάζεστε προϋπηρεσία πίσω από το μπαρ για να τα φτιάξετε!

Δείτε ακόμα:
5 γλυκά δώρα για τη μαμά σας μόνο!