H Μεγάλη Εβδομάδα πλησιάζει και ήδη ψάχνουμε ιδέες για να βάψουμε τη Μ. Πέμπτη τα πασχαλινά μας αβγά. Πέρα, όμως, από την κλασική κόκκινη βαφή αβγών ή την πράσινη, κίτρινη και μπλε ή τα αυτοκόλλητα με πασχαλινά σχέδια, που βρίσκουμε κάθε χρόνο στα ράφια των σουπερμάρκετ, για να βάψουμε και να διακοσμήσουμε τα αβγά μας, υπάρχουν και άλλες μέθοδοι. Από αυτοκόλλητες ταινίες που μας βοηθούν να κάνουμε πολύχρωμα σχέδια πάνω στα αβγά ή μαρκαδόρους με τους οποίους σχεδιάζουμε προσωπάκια ή ό,τι άλλο φαντάζεται κάποιος, μέχρι χρησιμοποιώντας καθημερινά υλικά όπως αποκόμματα εφημερίδων ή με «υπολείμματα» τροφών, όπως φλούδες από κρεμμύδια, μπορούμε να φτιάξουμε φέτος πασχαλινά αβγά που πραγματικά θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Και αν δεν μπορούν να τα δουν πολλοί, μιας και οι μεγάλες συγκεντρώσεις στο σπίτι, με οικογένεια και φίλους δεν επιτρέπονται, μπορούμε πάντα να τα ανεβάσουμε στα social media, κερδίζοντας χιλιάδες likes!

Για να πάρετε ιδέες για πασχαλινά αβγά που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, δείτε στο παρακάτω βίντεο 25 tips και ξεχωρίστε ποια θέλετε να δοκιμάσετε:

 

Δείτε επίσης:
Για να κάνετε τα κόκκινα αβγά σας ξεχωριστά

Πασχαλινά αβγά πραγματικά έργα τέχνης

Πάσχα: Ήθη και έθιμα από την Ελλάδα