Το αβοκάντο λίγη ώρα αφού κοπεί αρχίσει να μαυρίζει. Και όμως, ένα νέο βίντεο έρχεται να μας δείξει πώς μπορούμε να το διατηρήσουμε πράσινο και φρέσκο, ακόμη και για 1 εβδομάδα.

Τη λύση έρχεται να μας δώσει ένα ακόμη βίντεο με μαγειρικά tips, που ανεβηκε στο TikTok. Εκεί, η χρήστης που το ανέβασε υποστηρίζει ότι η λύση για ένα αβοκάντο πράσινο, φρέσκο και λαχταριστό ακόμη και 1 εβδομάδα μετά την πρώτη κοπή του, είναι να μην του βγάζουμε το κουκούτσι.

@marg13d##mindblown ##cookinghack ##cookinghacks ##avocado ##lifehack ##tiktoklifehacks ##lifehacks♬ original sound – margaretdrisi


Συγκεκριμένα, η ίδια προτείνει να κόβουμε από πάνω το αβοκάντο και με 1 κουτάλι να αφαιρούμε κάθε φορά μόνο την ποσότητα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Το υπόλοιπο αβοκάντο, με τη φλούδα και το κουκούτσι του, μπαίνουν σε ένα πλαστικό τάπερ και φυλάσσονται στο ψυγείο. Στη συνέχεια, μας δείχνει πώς φαίνεται το αβοκάντο με την πάροδο των ημερών, όταν συνεχίζει να «σκάβει» με το κουτάλι γύρω από το κουκούτσι και το αποτέλεσμα είναι ένα αβοκάντο που μοιάζει σαν να κόπηκε εκείνη τη στιγμή!

Φυσικά, το βίντεο έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και σχόλια από ενθουσιάσμενους λάτρεις του αβοκάντο, που θέλουν να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο tip.

Διαβάστε επίσης:
Το απίστευτο tip για να καταλάβεις αν το παρακάνεις με τον καφέ

Γιατί είναι καλό να βάζεις τα σφουγγαράκια της κουζίνας στον φούρνο μικροκυμάτων
Οι μαρμελάδες της επιτυχίας