Σε πόσες συνταγές δεν αναφέρεται να χρησιμοποιήσεις μόνο τα φυλλαράκια και όχι το κοτσάνι από τα μυρωδικά; Ξέρουμε, η διαδικασία διαχωρισμού παίρνει χρόνο και είναι λίγο εκνευριστική. Αλλά υπάρχει λύση!

Ο τρίφτης του τυριού, αυτός που έχεις ήδη στο ντουλάπι σου και όχι κάποιο ακόμη gadget που θα χρειαστεί να αγοράσεις, είναι η λύση για να διαχωρίσεις τα φύλλα από το κοτσάνι των μυρωδικών. Το σούπερ εύκολο και έξυπνο αυτό tip, ανακαλύψαμε στο TikTok, που για μία ακόμη φορά μας εκπλήσσει με τα βίντεο που ανεβάζουν οι χρήστες του.

Μία χρήστης του TikTok λοιπόν, ανέβασε ένα βίντεο όπου τη βλέπουμε να παίρνει ένα κοτσάνι μαϊντανό και να το περνάει μέσα από μία τρύπα του τρίφτη τυριού. Το αποτέλεσμα είναι τα φυλλαράκια να διαχωρίζονται από το κοτσάνι και να μαζεύονται στην εξωτερική πλευρά του τρίφτη. Εύκολα και νοικοκυρεμένα!

@anet_shevchenkoМое первое видео#р#еки #в#топ #л#айфхаки♬ Laxed (Siren Beat) – Jawsh 685

Και για να μην νομίζεις ότι αυτό το κόλπο λειτουργεί μόνο με μυρωδικά που έχουν πλατιά φύλλα, όπως ο μαϊντανός και ο κόλιανδρος, η ίδια χρήστης του TikTok ανέβασε και ένα βίντεο όπου δοκιμάζει και με άνηθο και το αποτέλεσμα είναι εξίσου επιτυχημένο.

@anet_shevchenkoЧасть 2. Как так получилось?##знаток##непонимаю ##этоя##лайфхаки♬ Savage – Megan Thee Stallion

Δείτε επίσης:
Ο πιο εύκολος τρόπος να «αναστήσεις» τα μαραμένα μυρωδικά

Αντίο κουνούπια με μυρωδικά από το παρτέρι μας

Πώς διατηρούνται τα κομμένα μυρωδικά;