«Πώς να κόψω κρεμμύδια χωρίς να πλαντάξω στο κλάμα;»: Αχ αυτό το αιώνιο μαγειρικό ερώτημα. Ο σεφ, Vincent Oliveri, έδωσε επιτέλους την απάντηση!

Χρησιμοποίησε ένα κοφτερό μαχαίρι
«Όταν κόβεις το κρεμμύδι με ένα κοφτερό μαχαίρι δεν διασπώνται τα τοιχώματα των κυττάρων μέσα στις μεμβράνες του κρεμμυδιού. Ένα στομωμένο μαχαίρι θα κόψει το κρεμμύδι πιο άτσαλα, απελευθερώνοντας περισσότερα από τα επιβλαβή αέρια που κάνουν τα μάτια μας να καίνε», λέει.

Βάλε μια νωπή πετσέτα γύρω από το λαιμό σου
«Μερικοί από τους νεότερους υπαλλήλους μου ακόμα κλαίνε όταν κόβουν το πρώτο τους κρεμμύδι όσο κοφτερά και να είναι τα μαχαίρια μας», λέει ο σεφ. «Ανακάλυψα ότι ένα κομμάτι νωπού χαρτιού κουζίνας, τυλιγμένο στο μπροστινό μέρος του λαιμού βοηθάει πολύ γιατί συλλέγει τα αέρια, πριν φτάσουν στα μάτια σας», εξηγεί.