Δεν φτάνει το λίγο αηδιαστικό αλλά αναγκαίο καθημερινό καθήκον του τα βγάλουμε έξω τα σκουπίδια, έχουμε και το αιώνιο, εκνευριστικό πρόβλημα της καινούργιας σακούλας που δεν μπορούμε να την ανοίξουμε εύκολα γιατί κολλάει η μία πλευρά με την άλλη, μετά δεν μπορούμε να τη βάλουμε καλά στον κάδο γιατί τραβιέται πάντα η μία πλευρά, ή φουσκώνει και δεν κάθεται καλά αν δεν βάλουμε κάτι μέσα, και τα σχετικά.

Το χειρότερό είναι όταν δεν εφάπτεται καλά στο χείλος του κάδου και πετάμε κάτι που αντί να πέσει μέσα στη σακούλα λερώνει τα τοιχώματα του κάδου και μετά πρέπει να το ψαρέψουμε μέσα από τον κάδο και να το πετάξουμε, πιο προσεκτικά αυτή τη φορά, εκεί που ανήκει. Στα σκουπίδια.

Υπάρχει ένα πανεύκολο τρικ το οποίο μπορεί να μας απαλλάξει από αυτό το βάσανο.

Το TikTok ήρθε σαν από μηχανής θεός και μάς λέει ότι τα κάναμε όλα ανάποδα. Αντί να προσπαθούμε να ανοίξουμε πρώτα την καινούργια σακούλα, θα πρέπει να «φορέσουμε» το άνοιγμα της σακούλας στο χείλος του κάδου, και αφού το «γαντζώσουμε» καλά, τότε την ανοίγουμε προς τα κάτω. Και, αυτό ήταν!

Δείτε και το σχετικό βίντεο σε περίπτωση που η περιγραφή μας δεν σας κάλυψε.

@edieobanionI think it’s true. #PepsiHalftimeChallenge #lifehacks #diy #hack #learnontiktok #learn #wow #clean #satisfying #fyp♬ Skate – Trees and Lucy

Δείτε επίσης:

Ινδικό ρύζι με φράουλες: Το τελευταίο viral φαγητό

Συνταγή με φέτα, το νέο viral στο ΤikTok!

Φτιάξε τα viral ντόνατς του ΤikTok με τα 2 υλικά!