Υπάρχουν πολλά είδη ζελέ, αλμυρά και γλυκά και άλλοι τόσοι ευφάνταστοι τρόποι να τα σερβίρετε. Εμείς θα σάς πούμε έναν από τους πιο απλούς αλλά πολύ εντυπωσιακούς τρόπους για να φτιάξετε και να προσφέρετε γλυκά ζελέ.

Μια ωραία πρόταση είναι να σερβίρετε το ζελέ σας σε κούπες από πορτοκάλι. Πρώτα πλένετε καλά τα πορτοκάλια σας και τα κόβετε στη μέση. Αφαιρείτε προσεκτικά τη σάρκα από το εσωτερικό και την κρατάτε για να την καταναλώσετε ως έχει στο σερβίρισμα. Σκουπίζετε τα πορτοκάλια εσωτερικά και εξωτερικά. Στη συνέχεια ετοιμάζετε διάφορα ζελέ της επιλογής σας. Προτιμήστε ποικιλία χρωμάτων για να κάνετε το σερβίρισμα ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ρίχνετε το ζελέ στις κούπες των πορτοκαλιών και τις αφήνετε για λίγη ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Τις βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι το ζελέ να σταθεροποιηθεί και όταν τις βγάλετε από το ψυγείο τις κόβετε προσεκτικά σε τέταρτα. Σερβίρετε με φυλλαράκια δυόσμου και την σάρκα των πορτοκαλιών κομμένη σε τέταρτα. Με αντίστοιχο τρόπο μπορείτε να γεμίσετε και άλλα φρούτα όπως καρπούζι, πεπόνι, pashion fruit κ.ά.