Σας αρέσουν τα αβγά ποσέ; Ε, λοιπόν μπορείτε να τα φτιάξετε και με έναν άλλο, ακόμα πιο νόστιμο τρόπο.

Σε ένα βαθύ πιάτο απλώνετε ένα κομμάτι διάφανη μεμβράνη. Ρίχνετε λίγη τριμμένη μοτσαρέλα, μυρωδικά και μπαχαρικά της επιλογής σας και ένα αβγό. Κλείνετε προσεκτικά τη μεμβράνη και τυλίγετε την άκρη της σαν καραμέλα. Βάζετε προσεκτικά το πακετάκι σε κατσαρολάκι με νερό που βράζει σε χαμηλή φωτιά και το αφήνετε για περίπου 2-3 λεπτά. Βγάζετε το πακετάκι από τη φωτιά, το στραγγίζετε προσεκτικά και βάζετε το περιεχόμενο σκέτο σε ένα πιάτο με λίγη σαλάτα δίπλα ή πάνω σε μία φρυγανισμένη μπρουσκέτα. Ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο και σερβίρετε.

Δείτε επίσης

Πώς φτιάχνουμε αβγό ποσέ;