Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα το Olivemagazine.gr παρουσιάζει μια νέα σειρά videos με τίτλο «Chef Stories». Πρωταγωνιστές είναι 10 Έλληνες σεφ που ετοίμασαν στην κουζίνα του κορυφαίου γαστρονομικού site συνταγές και διηγούνται τις δικές τους ιστορίες.

Οι σεφ ετοιμάζουν πιάτα και γλυκά για όλους και κάθε περίσταση. Eπαγγελματίες που εργάζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μαγειρεύουν από τάκος για street food βραδιές ή μπισκότα σε μόλις 20 λεπτά μέχρι ψάρια, κρέας, ζυμαρικά με αυθεντική ιταλική συνταγή, προτάσεις για το καθημερινό τραπέζι -έθνικ ή κλασικές- αλλά και γλυκά που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.
Ο Γιάννης Κιόρογλου, σεφ του κοσμοπολίτικου εστιατορίου La Guerite στις Κάννες, ο Θοδωρής Μωυσίδης, o σεφ ζαχαροπλαστικής του βραβευμένου με αστέρι Michelin Varoulko Seaside, o Γιάννης Παρίκος, σεφ του ίδιου εστιατορίου, ο Χρόνης Δαμαλάς, Executive Chef των ξενοδοχείων Cavo Tagoo σε Μύκονο και Σαντορίνη και του γιαπωνέζικου Izakaya στο Κολωνάκι, ο Νίκος Δημητροκάλης, σεφ και ιδιοκτήτης του ιταλικού Dal Professore, ο Απόστολος Στεργιόπουλος, σεφ του πανέμορφου μπιστρό Άρνη στην Καρδίτσα, ο ζαχαροπλάστης Χρήστος Βέργαδος, o ζαχαροπλάστης Θανάσης Τσαγκλιώτης, ιδιοκτήτης του κομψού La Maison Fine Pastry στην Καλλιθέα, ο Γιώργος Γεράρδος, ιδιοκτήτης της taqueria El Burro και ο «MasterChef» Λάμπρος Βακιάρος, είναι η δεκάδα που ετοιμάζεται να μπει στις κουζίνες σας μέσω του Web Tv του Olivemagazine.gr ξεκινώντας από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης

Τι μαγειρεύει το Olivemagazine.gr;

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr