Το olivemagazine.gr και η εταιρία Αρκάδι Α.Ε. σου κάνουν δώρο μοναδικά φυσικά-φυτικά και 100% κατάλληλα για vegans προϊόντα για την ατομική υγιεινή σου αλλά και για την καθαριότητα όλου του νοικοκυριού. Θες να είσαι ένας από τους 4 τυχερούς που θα τα κερδίσουν;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔  Like στη σελίδα της εταιρίας Αρκάδι Α.Ε. στο facebook

✔ Follow στη σελίδα της εταιρίας Αρκάδι Α.Ε. στο Instagram

✔ Share το παρακάτω ⬇️ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι της κοινοποίησης κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 22/1/2021 έως και 31/1/2021 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του τη Δευτέρα 1/2/2021 στις 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι τυχεροί
Οι 4 τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα παρακάτω προϊόντα Αρκάδι (4 συνολικά δώρα):

Το ΑΡΚΑΔΙ παραδοσιακό φυσικό τρίμα σαπουνιού (με δώρο μπουκάλι αντλίας ψεκασμού): ιδανικό «πολυκαθαριστικό», κατάλληλο για χρήσεις γενικής καθαριότητας αλλά και για το πλύσιμο και τον φυσικό καθαρισμό των φρούτων και των λαχανικών. To Φυσικό απολυμαντικό για όλες τις χρήσεις κυκλοφορεί σε νέα συσκευασία με δώρο την πρακτική αντλία.

Το NEO ΑΡΚΑΔΙ φυσικό-φυτικό: 100% κατάλληλο για vegans, υγρό πράσινο σαπούνι χεριών ΑΡΚΑΔΙ, με αντιβακτηριδιακό παράγοντα που καθαρίζει ήπια ενώ λειτουργεί προστατευτικά χωρίς να ερεθίζει το δέρμα.

Τo ΑΡΚΑΔΙ κλασικό πράσινο σαπούνι (σε 4πλάκες): φυσικό-φυτικό, 100% κατάλληλο για vegans, πράσινο σαπούνι κατάλληλο τόσο για τη προσωπική περιποίηση όσο και την καθημερινή υγιεινή.

Τo ΑΡΚΑΔΙ κλασικό λευκό σαπούνι (σε 4πλάκες): φυσικό-φυτικό, 100% κατάλληλο για vegans, κατάλληλο τόσο για τη προσωπική περιποίηση όσο και την καθημερινή υγιεινή.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ
Αυτή την περίοδο περισσότερο από ποτέ επιλέξτε άφοβα όλα τα φυσικά-φυτικά προϊόντα προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας ΑΡΚΑΔΙ και προστατέψτε όλα τα μέλη της οικογένειας σας αλλά και το νοικοκυριό σας, με την δύναμη των στοιχείων της ελιάς, αλλά και του θαλασσινού αλατιού που περιέχουν. Τα ελληνικά προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ έχουν αναγνωριστεί ως 100% κατάλληλα για vegans από τον διεθνή οργανισμό «The Vegan Society» (που είναι ο μόνος αρμόδιος, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για τέτοιου είδους αναγνωρίσεις), αφού δεν φέρουν κανενός είδους ζωικό παράγωγο, έχουν συσκευαστεί σε χώρους που δε γίνεται επεξεργασία ζωικών προϊόντων ή και υποπροϊόντων, ενώ τόσο η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται όσο και τα ίδια τα τελικά προϊόντα, δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα ΑΡΚΑΔΙ περιέχουν 100% φυτικής προέλευσης βιοαποικοδομήσιμα συστατικά, είναι υποαλλεργικά & δερματολογικά ελεγμένα (ανά είδος), δεν προκαλούν ερεθισμούς, έχουν ισορροπημένο pH (ανά είδος), δεν περιέχουν συνθετικά ή άλλα τοξικά πρόσθετα και χρωστικές ουσίες και δεν έχουν ελεγχθεί ή δοκιμαστεί σε ζώα.

Θες να μάθεις ακόμα περισσότερα; Μπες ΕΔΩ