Είσαι από αυτούς που ξέμεινε Αυγουστιάτικα στην Αθήνα ή που διάλεξε να πάει διακοπές τον Σεπτέμβρη; Ό,τι και αν ισχύει αυτός ο διαγωνισμός θα κάνει την παραμονή σου λίγο πιο ευχάριστη! Πώς; Κάνοντάς σου δώρο μια υπέροχη εμπειρία για δύο άτομα με ξεχωριστές γεύσεις, που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Στανίτσας στο all day cafe restaurant Εγκώμιον PLUS, στον Κορυδαλλό! Θες να είσαι ένας από τους 3 τυχερούς του olivemagazine.gr;

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα του Εγκώμιον PLUS στο facebook

✔ Like στη σελίδα μας στο facebook

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα με πλήρες μενού (ορεκτικό, κυρίως, γλυκό και ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα) από πιάτα του καταλόγου.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 8/8/2019 έως και 14/8/2019 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 15/8/2019 στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Πρόσφατα”), με το οποίο θα λάβουν έναν κωδικό που είναι απαραίτητος για την κράτησή τους. Η κράτηση ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο και σίγουρα μετά τις 16/8/2019.

Μάθε περισσότερα για το εστιατόριο ΕΔΩ

info
Σουρή 62, Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, Κορυδαλλός, τηλ. 210 4973463. Ανοιχτά καθημερινά: 08:00-01:00, Κυριακή 09.00-01.00. Λειτουργεί και delivery.

Θες να μαθαίνεις πάντα πρώτος όλους τους διαγωνισμούς του olivemagazinegr; Γίνε μέλος στην κοινότητά μας στο Viber!