Η ημέρα των ερωτευμένων έρχεται και το OliveMagazine σε συνεργασία με το Κτήμα Μέγα Σπήλαιο κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς το Ροζέ Μέγα Σπήλαιο για να γιορτάσεις και εσύ την ημέρα αγάπης!

Θες να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν δύο φιάλες Μέγα Σπήλιο Ροζέ;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

✔  Like στη σελίδα του Olivemagazine στο Facebook

✔  Follow τη σελίδα του Olivemagazine στο Instagram

✔ Like στη σελίδα του Mega Spileo Estate στο Facebook

✔ Follow στη σελίδα του Mega Spileo Estate στο Instagram

✔  Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

 

Ο διαγωνισμός ισχύει από 3/2/2023 έως και 9/2/2023. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Olivemagazine.gr στο Facebook στις 10/2/2023.

Σημείωση * Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές:
Κάθε νικητής θα κερδίσει από δύο φιάλες κρασί Μέγα Σπήλαιο Ροζέ. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά την περιγραφή του κρασιού.

ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ROSÉ
Ποικιλιακή σύνθεση: Μαλαγουζιά 70%, Cabernet Franc 30%
Με το στυλ της Προβηγκίας, ο ροζέ οίνος του Μεγάλου Σπηλαίου εντυπωσιάζει για τη φρεσκάδα του. Αρώματα τσιχλόφουσκας, αγριοφράουλας και εσπεριδοειδών, ελκύουν τις αισθήσεις και η τραγανή οξύτητα δροσίζει το στόμα, ενώ οι ελάχιστες τανικές νύξεις προσθέτουν πολυπλοκότητα και μακράς διάρκειας τελείωμα. Αχνό ροζέ χρώμα με «saumon» αποχρώσεις. Στη μύτη παντρεύονται αρώματα εσπεριδοειδών και άγουρων φρούτων του δάσους με ήπιες νότες βοτανικότητας. Στο στόμα αφήνει γεμάτη και δροσερή αίσθηση με φρουτώδη επίγευση. Συνοδεύει άψογα ψάρια, θαλασσινά, λευκά κρέατα και ζυμαρικά με λευκές σάλτσες.

Καλή Επιτυχία!

* Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο κάτοικοι Ελλάδος άνω των 18 ετών.  Δεν μπορούν να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στις εταιρείες Πρώτο Θέμα, Cavino Α.Ε. και στις διαφημιστικές εταιρείες τους.