Το Olivemagazine.gr δίνει τη δυνατότητα σε 3 τυχερούς να κερδίσουν το βιβλίο “Κερκυραϊκή Κουζίνα” της Βασιλικής Καρούνου, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και να γίνει δικό σου.

* Κάνε like στη σελίδα μας στο facebook Olivemagazine.gr
* Στη συνέχεια κοινοποίησε τον διαγωνισμό από τη σελίδα μας στο facebook και όχι από το site μας, ώστε να έχουμε το όνομά σου ή στείλε mail στο: contest@olivemagazine.gr με θέμα: “Κερκυραϊκή Κουζίνα”.

Έπειτα από κλήρωση 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο, -το οποίο θα παραλάβουν με την επίδειξη ενός κωδικού που θα τους σταλεί- από τα γραφεία του Olivemagazine.gr (Εφημερίδα Πρώτο Θέμα, Αγράφων 5, Μαρούσι, 210 6880700), ώρες 10.00-20.00.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 29/10/2015 έως και 08/11/2015 (στις 12 τα μεσάνυχτα).

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 9 Νοεμβρίου στις 15.00. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα”) και στο mail τους, όπου θα λάβουν και τον κωδικό για την παραλαβή του δώρου τους.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο “Κερκυραϊκή Κουζίνα”
Μέσα από την αναζήτηση παλιών συνταγών, την εξερεύνηση ιστορικών πηγών και τους πειραματισμούς με τις εδώδιμες πρώτες ύλες προέκυψε ένα αρχείο τοπικής γαστρονομίας, που φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην παραδοσιακή κουζίνα της Κέρκυρας και στην παγκόσμια τάση για υγιεινή διατροφή βασισμένη σε ντόπια υλικά.

H Bασιλική Καρούνου ζει από το 2000 στην Κέρκυρα και γοητευμένη από τη φύση, την ιστορία του νησιού και τον πλούτο της κουζίνας του, άρχισε να πειραματίζεται πιο συστηματικά, μετουσιώνοντας φρούτα, άνθη, μπαχαρικά και βότανα με ιδιαίτερη διατροφική αξία σε μαρμελάδες, γλυκόξινα chutneys και λικέρ. Από το 2008 είναι η ψυχή της Acordo Corfu Specialty Foods, Artisan + Natural, ενώ από το 2011 παρουσιάζει τις μαγειρικές της αναζητήσεις το εστιατόριο του πολυχώρου Ambelonas Corfu.

info
“Κερκυραϊκή Κουζίνα” – Βασιλική Καρούνου. Σελίδες: 168. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη (www.patakis.gr)

 

Το άρθρο της εβδομάδας