Συγχαρητήρια! Οι 10 τυχεροί που κερδίζουν τις νόστιμες κολοκυθόπιτες του Marie & Antoinette στο Ν. Ψυχικό είναι οι εξής (τα ονόματα είναι όπως εμφανίστηκαν στο facebook):

Niki Zagoriti
Κατερίνα Περαντωνάκη
Eleni Elenaki
Sofi Gast
Eleni Kampo
Σπύρος Κολοβός
Meni Kiriakaki
Roula Ntalla
Loula Stama
Maria Veneti

Τι κερδίζουν οι νικητές
Κάθε νικητής κερδίζει από μία κατεψυγμένη πίτα 1,5 κιλού με κολοκύθι και φέτα, αξίας €23,8 η κάθε μία, την οποία θα πρέπει να παραλάβει ο ίδιος από το κατάστημα του Νέου Ψυχικού, δηλώνοντας το όνομά του και τον κωδικό που θα του σταλεί από το olivemagazine.gr (παρακαλούμε τσεκάρετε και τα αιτήματα μηνυμάτων εκτός από τα εισερχόμενά σας στη σελίδα σας στο facebook). Ο κωδικός είναι απαραίτητος για την παραλαβή του δώρου σας από το κατάστημα. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε πρώτα με το κατάστημα για την παραλαβή του δώρου σας και όχι πριν από τις 7 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για τις πίτες του Marie & Antoinette
Από τότε που το γνωρίσαμε άλλαξε η ζωή μας, αφού το προτιμούμε για να παίρνουμε τόσο έτοιμες και ψημένες πίτες όσο και κατεψυγμένες για το σπίτι. Το αγαπημένο μας εργαστήριο Marie & Antoinette παρασκευάζει χειροποίητες πίτες με τις καλύτερες πρώτες ύλες προσέχοντας πάντα τα υλικά να είναι εποχικά. Η Αντουανέττα και η Μαρία, λοιπόν, ανοίγουν φύλλο στο χέρι και ετοιμάζουν κολοκυθόπιτα, τυρόπιτα, κιμαδόπιτα, κοτόπιτα, κρεμμυδόπιτα, μακαρονόπιτα και άλλες πολλές, ενώ έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστές και για τα πεντανόστιμα ντολμαδάκια τους, αλλά και τις σούπες τον χειμώνα. Μεγάλο σουξέ έχει κι η χορτόπιτα που περιλαμβάνει 10 χορταρικά και πληγούρι, ενώ εδώ θα βρει κανείς με παραγγελία και πίτες με αλεύρι ολικής άλεσης, αλεύρι ζέας και ντίνκελ ή πίτες χωρίς γλουτένη. Οι vegeterians και vegans δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού και γι΄αυτούς υπάρχουν επιλογές.

Το εργαστήριο Marie & Antoinette είναι πιστοποιημένο με ISO 25000 από την TUV.

info
Τριανταφυλλίδη 22 & Βλάχου, Νέο Ψυχικό, τηλ. 213 0416420,  https://marieantoinette.gr/