Οι 3 νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στο εστιατόριο πολίτικης κουζίνας «Αγοραστός» είναι οι εξής:

Χρυσάνθη Κοντού
Nicole Selalmazidou
Evgenia Tsoumani

Για την κράτηση
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί (τσεκάρετε και το φάκελο “Αιτήματα μηνυμάτων” εκτός από τα “Εισερχόμενα” στο facebook) και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Η κράτηση ισχύει μόνο κατόπιν συνεννόησης με το εστιατόριο και μετά τις 12/12/2019. Σημειώνεται ότι η κράτηση μπορεί να γίνει από Δευτέρα έως και Πέμπτη και όχι αργίες.

 

Λίγα λόγια για το εστιατόριο
Στον πεζόδρομο της Πλατείας Ελευθεριωτών τo εστιατόριο Αγοραστός είναι μια κλασική πλέον επιλογή στην Πολίτικη Κουζίνα που συνδυάζει το κεμπάμπ και το ψητό στην πλέον ποιοτική εκδοχή τους. Δίπλα τους τα dry aged κρέατα ιδιαίτερων κοπών που ωριμάζουν στο ειδικό ψυγείο-βιτρίνα ήρθαν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Φέτος το εστιατόριο έκλεισε τα 7 και προχωρά στη νέα χρονιά πιο ώριμο από ποτέ και από κάθε άποψη. Η πρόσφατη ανακαίνιση της σάλας την έχει μετατρέψει σε έναν ιδιαίτερα ζεστό χώρο με σπιτική θαλπωρή ενώ η κουζίνα είναι στα καλύτερά της και το σέρβις «πετάει». Μάγειρας με περγαμηνές και εμπειρία χρόνων στις επαγγελματικές κουζίνες σε Ελλάδα κι Ευρώπη, ο Δημήτρης Αγοραστός επιλέγει μόνο τις εκλεκτότερες πρώτες ύλες για την κουζίνα του και αγαπά το πληθωρικό μαγειρευτό φαγητό, ενώ επιμένει πως τα ψωμιά και οι πίτες πρέπει να ζυμώνονται και να ψήνονται καθημερινά στο εστιατόριο. Ο νέος κατάλογος υποδέχεται το χειμώνα με ολοκαίνουρια πιάτα βαθιάς νοστιμιάς από τα οποία κάνουν αίσθηση τα καντίν μπουντού, τα ρεβίθια με τον βουβαλίσιο καβουρμά, μανιτάρια και σουτζούκι, η γίδα με τον τραχανά, η προβατίνα με κουσκουσάκι, το σις κεμπάμπ μοσχάρι, αλλά και γλυκά όπως το καζάν ντιμπί, το κιουνεφέ και το μαλεμπί με ροδόνερο.

info
Πλατεία Ελευθερωτών 4, Χαλάνδρι, τηλ. 2106617353. Το εστιατόρια λειτουργεί καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι κι έχει ξεχωριστό κατάλογο για delivery. Σάββατο και Κυριακή είναι προτιμότερο να κάνετε την κράτηση σας τηλεφωνικά.