Συγχαρητήρια! Τo olivemagazine.gr και η εταιρία Perfetto σας κάνουν δώρο 5 κούτες γεμάτες από τα εξαιρετικά προϊόντα ντομάτας Perfetto! Οι 5 τυχεροί είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίζονται στο facebook):

Nadia Kollia

Χρύσα Παρπαρά

Chrisa Voulkou

Στάθης Σύρος Έλενα Κουτσικαρέλη

Stavros Argyropoulos

Τρόπος παραλαβής δώρου
Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν με το olivemagazine στο: contest@olivemagazine.gr για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους δηλώνοντας διεύθυνση και τηλέφωνο για την αποστολή του.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα Perfetto
Η Perfetto είναι μια εξαγωγική – 100% ελληνική- εταιρία, η οποία επεξεργάζεται και τυποποιεί τις τομάτες με υπερσύγχρονες μεθόδους, έτσι ώστε να διατηρούν το φυσικό χρώμα τους, το άρωμα και τη γεύση τους. Οι τομάτες που χρησιμοποιεί στα προϊόντα της είναι όλες αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας και προέρχονται από τον Θεσσαλικό κάμπο, ο οποίος φημίζεται παγκοσμίως για την εξαιρετική ποιότητα τομάτας που παράγει. Όλα τα προϊόντα της Perfetto είναι χωρίς συντηρητικά.
Οι αποφλοιωμένες ψιλοκομμένες, οι ολόκληρες τομάτες Perfetto ή οι τομάτες στον τρίφτη είναι όλες σε πλούσιο χυμό τομάτας δηλαδή, εκτός του φυσικού τους χυμού, έχει προστεθεί και πολτός τομάτας στη συσκευασία τους, με αποτέλεσμα ένα μοναδικό προϊόν! Το άρωμα, το χρώμα και η γεύση του πολτoύ Perfetto θυμίζει στις παλιές νοικοκυρές, τον παλιό καλό πολτό που γνώριζαν, ενώ οι “τομάτες στον τρίφτη” είναι σαν να τις έτριψες εκείνη τη στιγμή στο σπίτι! Ξεχωριστό ενδιαφέρον αποτελούν και οι έτοιμες σάλτσες για μακαρόνια, τις οποίες βρίσκουμε σε 5 γεύσεις (με βασιλικό, με σκόρδο και ελαιόλαδο, με πράσινες και μαύρες ελιές, γλυκόξινη και καυτερή arrabbiata). Τα προϊόντα Perfetto θα τα βρείτε σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε χιλιάδες μικρά καταστήματα παραδοσιακών τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.

info
www.perfettospecial.gr