Αυτοί είναι οι 5 τυχεροί που κερδίζουν υπέροχα προϊόντα από την Ομοσπονδία για να ξεκινήσει καλά η νέα χρονιά! Τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook.

Ελινα καλαμιωτακη
Βιβή Κυβερνήτη
Kwnstantina Korre
Νίκος Ποντοσίδης
Γιάννης Λαδόπουλος

Oι 5 τυχεροί παρακαλούνται να στείλουν mail με τα πλήρη στοιχεία τους (δ/νση και κινητό τηλέφωνο) στο contest@olivemagazine.gr ώστε να ενημερωθούν πώς θα παραλάβουν το δώρο τους.

Κάθε νικητής θα κερδίσει από ένα τεμάχιο από τα παρακάτω είδη:
Χυμός Τομάτας ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 390γρ
Τομάτα στον Τρίφτη ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 420γρ
Passata 500gr
Τοματίνα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 400γρ
Καρολίνα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Μπόνετ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Φακές ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Φασόλια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Πλιγούρι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Χυλοπιτάκι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Χιλοπίτες Λαχανικών ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Χιλοπίτες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 500γρ
Τραχανότο ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 300γρ
Μέλι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 900γρ
Ρεβιθάδα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 280γρ
Ντολμαδάκια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 280γρ
Καλαμπόκι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ 340γρ

emma2

Τα προϊόντα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ στηρίζουν τη δράση του ΠαμΕΜΜαζιί! Κάθε δώρο θα περιλαμβάνει και ένα βραχιολάκι του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΠαμΕΜΜαζι που στηρίζει η εταιρία Ομοσπονδία. Η ιδέα του ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ, μιας οργάνωσης που θα προσφέρει δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης μέσα στο νοσοκομείο, ξεκίνησε από την Έμμα, μια 24 χρονη φοιτήτρια, blogger και ακτιβίστρια για θέματα καρκίνου που έφυγε το 2016 μετά από 5,5 χρόνια μάχης με τον καρκίνο. Σήμερα, η οικογένεια και οι φίλοι της, πραγματοποιούν το όραμα της Έμμας με την ίδρυση της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «ΠΑΜΕΜΜΑΖΙ», η οποία προσφέρει ποικίλες δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης στο χώρο του νοσοκομείου. Οδηγός και εμπνευστής όλης της ομάδας μας είναι η αστείρευτη δύναμη, η όρεξη για ζωή και δημιουργία και η παντοτινά θετική αύρα της Έμμας.

Δες ΕΔΩ περισσότερα για τα προϊόντα της εταιρίας Ομοσπονδία.