Αυτοί είναι οι 3 νικητές που κερδίζουν από ένα πολίτικο τσουρέκι, ένα αβγό γεμιστό και έναν λαγό 40εκ από λευκή σοκολάτα αποκλειστικά από το κατάστημα Αγίας Παρασκευής στη Μεσογείων!

Λαυρεντης Απεργης
Αριστείδης Τριάντος
Rena Aggelou

Προσοχή: Η παραλαβή των δώρων από τους τυχερούς νικητές θα γίνει μόνο από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής στη Λεωφόρο Μεσογείων 460, Αγία Παρασκευή, τηλ. 210 6003600. Παρακαλούνται εκτός από το όνομά τους να δώσουν τον κωδικό που θα τους σταλεί για να παραλάβουν το δώρο τους.

Πασχαλινή εμπειρία από το Max Perry Αγίας Παρασκευής
Η Max Perry δημιουργεί σοκολατένια αβγά από 100% πραγματική σοκολάτα γάλακτος, υγείας ή και λευκή, με σχέδια δουλεμένα στο χέρι με φροντίδα και μεράκι. Την ίδια αίσθηση προσφέρει και το αυθεντικό πολίτικο τσουρέκι, ζυμωμένο κυριολεκτικά στο χέρι.

Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα από το σπιτικό, στο Max Perry Αγίας Παρασκευής το παραδοσιακό πολίτικο τσουρέκι ζυμώνεται μπροστά στα μάτια μας, στο ανοιχτό εργαστήριο, ανακατεύοντας αρώματα από τα πατροπαράδοτα υλικά της αυθεντικής πολίτικης συνταγής – μαχλέπι, μαστίχα Χίου και βούτυρο – με την αυθεντική σοκολάτα Max Perry.

info
Max Perry Αγίας Παρασκευής, Λεωφόρος Μεσογείων 460, τηλ. 210 6003600.