Οι νικητές του διαγωνισμού που κερδίζουν από ένα τραπέζι για δύο άτομα στo Wagamama είναι οι εξής (τα ονόματα είναι έτσι όπως εμφανίστηκαν στο facebook ή στο e-mail):

1. Liana Tzimogianni

2. Kiki Kritikou

3. Ισίδωρος Ευμενίδης

Για την κράτηση

Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το εστιατόριο, να πείτε το όνομά σας και τον κωδικό που θα σας σταλεί (τσεκάρετε και το φάκελο “Άλλα” εκτός από τα “Εισερχόμενα” στο facebook) και ότι έχετε κερδίσει ένα τραπέζι για δύο άτομα από το olivemagazine.gr. Σημειώστε ότι δεν περιλαμβάνονται κρασί και ποτά στην προσφορά.

Οι κρατήσεις ισχύουν από τις 12 Οκτωβρίου έως και τις 20 Νοεμβρίου του 2016, κατόπιν συνεννόησης (εκτός Σαββάτου).

wagamama-rainbow-roll

Λίγα λόγια για το μενού
Συμπληρώνοντας 8 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και ακολουθώντας τις πρόσφατες αλλαγές του Wagamama στην Αγγλία, το «κακομαθημένο» παιδί της ασιατικής κουζίνας στην Αθήνα ενημερώνει συνεχώς με νέα πιάτα τον κατάλογό του, αλλά και την εμπειρία που προσφέρει. Αγαπημένα πιάτα, τα πράσινα φασολάκια σόγιας στον ατμό με χοντρό αλάτι, οι τραγανές γαρίδες πανέ (ebi katsu) που έρχονται με πικάντική chili garlic σος και noodles, τα yaki soba noodles με αυγό, κοτόπουλο, γαρίδες, κρεμμύδια και πιπεριές και το chicken katsu curry, που είναι φιλέτο κοτόπουλου πανέ με σάλτσα από κάρυ, λαχανικά και ρύζι ατμού. Μη χάσεις όμως την ευκαιρία να δοκιμάσεις και το σούσι του!

info
Κασαβέτη 3, Κηφισιά, τηλ. 210 8013100
Κηφισίας 37Α, Golden Hall, Μαρούσι, τηλ. 210 6836842,www.wagamama.com.gr

Το άρθρο της εβδομάδας