Το ότι ο Στέλιος Παρλιάρος έρχεται στο Olive τον Σεπτέμβριο σας το είπαμε! Αυτό που δεν σας είπαμε, όμως, είναι ότι μαζί με την χαρμόσυνη αυτή είδηση, ο αγαπημένος μας Έλληνας ζαχαροπλάστης κάνει δώρο σε 20 τυχερούς μία γλυκιά εμπειρία, που έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν λαμβάνοντας μέρος στον παρακάτω διαγωνισμό.

Οι τυχεροί θα συμμετέχουν εντελώς δωρεάν σε ένα τρίωρο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής, όπου ο καταξιωμένος pastry chef θα τους μυήσει στην παρασκευή των πιο απολαυστικών φθινοπωρινών γλυκών και στα μυστικά των αγαπημένων του αλχημειών.

Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει ατομική συμμετοχή για το σεμινάριο, αλλά και πλούσια δώρα από την Arla Foods; Ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να συμμετέχεις είναι:

✔ Like στη σελίδα του Στέλιου Παρλιάρου στο Facebook και Follow τη σελίδα του στο Instagram

✔ Follow τη σελίδα του Olive στο Instagram

✔ Share το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού (Προσοχή: το share πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Ο διαγωνισμός ισχύει από 30/6/2022 έως και 6/7/2022 (στις 12 τα μεσάνυχτα). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο Olivemagazine.gr και στη Facebook Page του στις 7/7/2022 στις 15.00.

Σημείωση
* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Τι κερδίζουν οι νικητές
Οι νικητές κερδίζουν μια δωρεάν ατομική συμμετοχή σε τρίωρο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με τον Στέλιο Παρλιάρο σε δικό του χώρο ειδικά διαμορφωμένο για σεμινάρια
Τις συνταγές που θα φτιάξουν
Μια τσάντα με προϊόντα της Arla Foods
Πιστοποιητικό παρακολούθησης υπογεγραμμένο από τον pastry chef Στέλιο Παρλιάρο

info
Διαβάστε περισσότερα για τον Στέλιο Παρλιάρο ΕΔΩ και στην προσωπική του ιστοσελίδα https://www.steliosparliaros.gr/