Ο τρόπος με τον οποίο τρώμε το φαγητό μας είναι το ίδιο αποκαλυπτικός για την προσωπικότητα μας, όσο και οι εκφράσεις του προσώπου και η γλώσσα του σώματος. Σύμφωνα με μία food expert, καταλαβαίνεις πολλά για κάποιον απλά κοιτώντας τον τρόπο με τον οποίο κόβει το τοστ.

Η Juliet A. Boghossian, food expert και ιδρυτής του site Food-ology που συνδέει τις συνήθειες γύρω από το φαγητό με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τις τάσεις συμπεριφοράς, έχει την απάντηση για το τι τύποι είναι όσοι κόβουν το τοστ κάθετα και όσοι το προτιμούν κομμένο διαγώνια.

Οι άνθρωποι που κόβουν διαγώνια το τοστ τους είναι καλαίσθητοι, ενδιαφέρονται πολύ για τις λεπτομέρειες, εστιάζουν στην εμπειρία και την κάνουν δική τους. Για αυτούς κάθε δουλειά είναι μια εμπνευσμένη ευκαιρία να δώσουν την προσωπική τους πινελιά, να αφήσουν το σημάδι τους. Επίσης, συμμετέχουν σε κουτσομπολιά γιατί θέλουν να ξέρουν τα πάντα με λεπτομέρειες. Οι «διαγώνιοι» τύποι συνηθίζουν να γεμίζουν το σπίτι τους με καινοτόμα gadgets και αντικείμενα που τους εμπνέουν. Σύνθημα τους, όσο περισσότερα τόσο καλύτερα.

Όσοι κόβουν το τοστ τους κάθετα από την άλλη, είναι πιο πρακτικοί και αντικειμενικοί, εστιάζουν στη μεγάλη εικόνα και ενδιαφέρονται λιγότερο για τις λεπτομέρειες. Για αυτούς μία δουλειά είναι μία δουλειά, θα την ολοκληρώσουν και θα πάνε παρακάτω, χωρίς συναισθηματικούς δεσμούς, μιας και δεν βλέπουν τη δουλειά τους ως αριστούργημα αλλά ως ρουτίνα. Επιπλέον, απεχθάνονται τα κουτσομπολιά και εκτιμούν την απλότητα της ζωής. Τα σπίτια τους είναι συνήθως minimal και είναι εξοπλισμένα μόνο με απαραίτητα αντικείμενα, Οι «κάθετοι» τύποι αναζητούν την ουσία και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν τους δείτε να έχουν το καλύτερο αυτοκίνητο ή την πιο σύγχρονη κουζίνα, αν και βασικό τους σύνθημα είναι όσο λιγότερα, τόσο καλύτερο.