Αν κοκτέιλ, ποτά και αποστάγματα είναι το φόρτε σας και θέλετε να είστε πλήρως εξοπλισμένοι κατ’ οίκον, σάς έχουμε μερικές προτάσεις αγοράς που είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας.

Σερβίρετε το ποτό σας με Dispenser ποτού υδρόγειος
Το Dispenser ποτού υδρόγειος, είναι εξαιρετικά εύκολο στην χρήση και ιδανικό για πάρτι αφού η χωρητικότητα του φτάνει μέχρι τα 1,5 λίτρα μπίρας, ποτού, χυμού ή αναψυκτικού. Είναι ιδανικό για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και λειτουργικό για πάρτι, τραπέζια, εκδηλώσεις και μπουφέδες. Το βρήκαμε στο gadgetbox.gr. Κόστος: €38.50.

Τα πέτρινα παγάκια του δεν λιώνουν
Πόσες φορές θέλετε να απολαύσετε ένα ποτήρι ουίσκι λίγο πιο δροσερό αλλά γνωρίζετε ότι αν προσθέσετε παγάκια θα αλλοιωθεί η γεύση του; Μάλλον αρκετές. Μια λύση που πιθανόν δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι τα πέτρινα παγάκια που μπαίνουν στην κατάψυξη, παγώνουν και μετά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όπου εσείς επιθυμείτε χωρίς να αραιώσει το ποτό σας όπως συμβαίνει με τα κλασικά παγάκια. Είναι οικολογικά αλλά θυμηθείτε να τα ξεπλύνετε καλά πριν την πρώτη χρήση τους. Τα βρήκαμε στο gadgetbox.gr. Κόστος: €7.

Η παγοθήκη «Τιτανικός»
Έχετε βαρεθεί τα κλασικά παγάκια; Αν ναι, μπορείτε να δώσετε στα ποτά ή τα κοκτέιλ σας διαφορετικό τόνο προτιμώντας αντί για τις κλασικές παγοκύστες τετράγωνου σχήματος, κάποιες σε διάφορα σχήματα. Για παράδειγμα ανακαλύψαμε φόρμες σιλικόνης με σχήμα όπως αυτό του «Τιτανικού» και παγόβουνων που αν τις χρησιμοποιήσετε στο τζιν τόνικ σας σίγουρα θα εντυπωσιάσετε την παρέα σας. Οι συγκεκριμένες φόρμες βέβαια έχουν διττό ρόλο αφού μπορείτε να τις χρησιμοποίησετε και ως καλούπι για γλυκίσματα. Τις βρήκαμε στο gadjetbox.gr. Κόστος: €6.90.

Παιχνίδι ρουλέτα με σφηνάκια
Κάπως έτσι το παιχνίδι της ρουλέτας αποκτά άλλη διάσταση. Μαζευτείτε γύρω από ένα τραπέζι και ποντάρετε στον αριθμό που θέλετε ελπίζοντας να σάς τύχει το καλύτερο… σφηνάκι. Κάθε σφηνοπότηρο αντιστοιχεί σε 2 αριθμούς, γεγονός που εγγυάται μεγαλύτερη ευκολία και περισσότερη διασκέδαση. Το απόλυτο gadget για…γερά ποτήρια! Η συσκευασία περιέχει 16 σφηνοπότηρα και μια ρουλέτα με 2 μεταλλικές μπάλες. Το βρήκαμε στο gadgetbox.gr. Κόστος: €19.90