Μία γρήγορη αναζήτηση στο Google θα σε πείσει πως στην αγορά υπάρχουν πραγματικά αμέτρητα gadgetάκια για την κουζίνα. Ας μην κοροϊδευόμαστε, τα περισσότερα είναι άχρηστα. Αν όμως υπάρχουν κάποια που αξίζει να βάλεις στο καλάθι σου, αυτά είναι σίγουρα εκείνα που διατηρούν τα φρούτα και τα λαχανικά φρέσκα για περισσότερο. Παρακάτω θα βρεις 5 από τα αγαπημένα μας:

1. Casabella Guac-Lock 
Το κακό με τα αβοκάντο είναι ότι μόλις τα κόψεις, ο χρόνος κυλά αντίστροφα μέχρι να μαυρίσουν. Ευτυχώς υπάρχει αυτό το έξυπνο gadgetάκι με το οποίο μπορείς να διατηρήσεις το αγαπημένο σου γουακαμόλε φρέσκο για περισσότερο από μία μέρα!

2. Επαναχρησιμοποιήσιμα σακουλάκια φαγητού από σιλικόνη
Αυτά τα σακουλάκια όχι μόνο διατηρούν φρέσκα τα γλυκά και αλμυρά σνακ σου, αλλά προστατεύουν και το περιβάλλον αφού είναι κατασκευασμένα από σιλικόνη και έτσι είναι επαναχρησιμοποιήσιμα.

3. Προστατευτικά από σιλικόνη
Χρησιμοποιήσες μισή ντομάτα ή μισό κρεμμύδι για τη συνταγή σου; Μην πετάς το υπόλοιπο! Αποθήκευσέ το στο ψυγείο, καλύπτοντάς το με αυτά τα προστατευτικά από σιλικόνη! Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως καπάκια σε βάζα και τάπερ αντί για πλαστική μεμβράνη.

4. Rubbermaid FreshWorks Produce Saver
Αυτά τα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων, έχουν μια ειδική τεχνολογία που ρυθμίζει τη ροή του οξυγόνου και του διοξειδίου του άνθρακα και έτσι κρατά τα οπωροκηπευτικά φρέσκα.

5. Ρηχό δοχείο τροφίμων
Αυτό το δοχείο είναι τέλειο για να διατηρείς φρέσκα μακριά λαχανικά, όπως τα σπαράγγια.

Το άρθρο της εβδομάδας