Και ποια νοικοκυρά δεν έχει ένα τουλάχιστον τηγάνι Tefal στην κουζίνα της; Εδώ και 60 χρόνια η εταιρία Tefal συνοδεύει τις καθημερινές μας στιγμές και μας συντροφεύει στην κουζίνα.

Από το 1956 μέχρι σήμερα τα σκεύη Tefal αλλάζουν τη ζωή μας με καινοτόμες λύσεις και ιδέες. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα αντικολλητικά τηγάνια, που διευκόλυναν τη ζωή μας και μας γλύτωσαν από το… τρίψιμο; Tο σίδερο με την αντικολλητική πλάκα, που έσωσε τα ρούχα μας; Ή την επαναστατική φριτέζα Actifry, που μαγειρεύει με μια μόνο κουταλιά λάδι και δεν μας γεμίζει περιττές θερμίδες; Όλες αυτές και πολύ περισσότερες καινοτόμες ιδέες πωλούνται σε πάνω από 150 χώρες και διευκολύνουν τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων στον κόσμο.

tefal_ANOIGMA

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της, λοιπόν, η εταιρία Tefal χαρίζει πλούσια δώρα με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων της. Έτσι, αν αγοράσετε μια φριτέζα Actifry θα πάρετε δώρο έναν πολύ χρήσιμο λιπομετρητή, ενώ με έναν βραστήρα Safe to touch θα πάρετε μια αντικολλητική φόρμα κέικ. Αγοράζοντας μια επαγωγική εστία, όπως και μια χύτρα θα σας κάνουν δώρο ένα αντικολλητικό τηγάνι, ενώ με μια γεννήτρια ατμού Total Protect ένα σίδερο ατμού.

Οι προσφορές ισχύουν σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών! Περισσότερα: www.tefal.gr

Το άρθρο της εβδομάδας