Οι νέοι εντοιχιζόμενοι φούρνοι Bosch δημιουργούν μια νέα τάση στην αγορά με τον εξαιρετικό σχεδιασμό τους και τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη στον τέλειο συνδυασμό από γυαλί και μέταλλο εντάσσονται αρμονικά σε κάθε κουζίνα και κάνουν τη διαφορά στο ψήσιμο!

Κεντρικό στοιχείο στα νέα μοντέλα αποτελεί το αποσπώμενο κεντρικό δακτυλίδι χειρισμού που κλέβει τις εντυπώσεις και σας επιτρέπει με μία απλή κίνηση να επιλέξετε τη λειτουργία που επιθυμείτε. Με το νέο inox διαισθητικό δακτυλίδι της Bosch, ο έλεγχος της συσκευής γίνεται ακόμα πιο εύκολος. Μια μικρή στροφή του κεντρικού δακτυλίου είναι αρκετή για να χειριστείτε τον φούρνο. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις που έχουν διαμορφωθεί και η ευκρινής TFT οθόνη αφής πλήρους κειμένου, καθιστούν πολύ εύκολο να κατανοήσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να περιηγηθείτε στα διάφορα στοιχεία του μενού. Έτσι, έχετε πάντα τον έλεγχο.

bosch1

Με το 4D Hotair μπορείτε να ψήνετε μπισκότα, τυρόπιτες, σπανακόπιτες και το αγαπημένο σας φαγητό, τοποθετώντας το σε οποιοδήποτε επίπεδο μέσα στο φούρνο. Η ομοιόμορφη κατανομή του ζεστού αέρα θα το ψήσει τέλεια σε κάθε πλευρά. Με το βοηθητικό σύστημα DishAssist, επιλέγετε το πιάτο που επιθυμείτε και ο φούρνος Bosch σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο μαγειρέματός του (τρόπο λειτουργίας, διάρκεια, θερμοκρασία κοκ).

bosch2

Οι νέοι φούρνοι Bosch με PerfectRoast μαγειρεύουν τέλεια κρέας, ψάρι και πουλερικά, μέσω ενός θερμόμετρου που υπολογίζει τη θερμοκρασία του ψητού σας σε τρία διαφορετικά σημεία. Ο νέος αισθητήρας PerfectBake αντιλαμβάνεται το επίπεδο υγρασίας και οξυγόνου μέσα στο φούρνο και προσαρμόζει αυτόματα το μαγείρεμα, ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

info
Περισσότερα για τους νέους εντοιχιζόμενους φούρνους Bosch, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Bosch, στα καταστήματα πώλησης οικιακών συσκευών και στο ΕΔΩ