Η Nespresso παρουσιάζει στην Ελλάδα το σύστημα Vertuo, που προσφέρει υψηλής ποιότητας καφέ για μεγάλη ποικιλία μεγεθών φλιτζανιών, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το ρόφημα τους, με όποιο τρόπο θέλουν, με μία μόνο κάψουλα.

Ειδικότερα, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Centrifusion™ και μια νέα σειρά καψουλών σε διαφορετικά μεγέθη, η Vertuo μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβανουμε τον καφέ μας σε μικρή και μεγάλη κούπα. Αρκεί το πάτημα ενός κουμπιού και το σύστημα, με τη χρήση τεχνολογίας γραμμωτού κώδικα, αναγνωρίζει την ποικιλία καφέ που παρασκευάζεται και προσαρμόζει αυτόματα τις παραμέτρους εκχύλισης -όπως ο χρόνος έγχυσης, η θερμοκρασία του νερού, ο ρυθμός της ροής, η ταχύτητα περιστροφής–, ακριβώς στα επίπεδα που επιλέγουν οι coffee experts για κάθε μείγμα, δημιουργώντας έναν σκούρο καφέ με γεμάτο σώμα, πλούσια και απαλή κρέμα.

Στην Ελλάδα είναι ήδη από τις 23/3 διαθέσιμα δύο μοντέλα μηχανών, η Vertuo Plus και η Vertuo Next, σε 9 διαφορετικά χρώματα καθώς και 27 νέοι καφέδες σε 3 διαφορετικά μεγέθη καψουλών για παρασκευές ροφημάτων σε μικρή και μεγάλη κούπα. Οι διαθέσιμες επιλογές περιλαμβάνουν κάψουλες για απόλαυση ροφημάτων Mug (230ml), Gran Lungo (150ml), Double Espresso (80ml) και Espresso (40ml).

Σημειώνεται ότι η εταιρεία, τηρώντας την δέσμευσή της για βιωσιμότητα και στη σειρά Vertuo, δημιουργεί κάψουλες από αλουμίνιο, ένα αέναα ανακυκλώσιμο υλικό, το οποίο προστατεύει προσεκτικά τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τα αρώματα των καφέδων. Ταυτόχρονα, οι μηχανές καφέ Vertuo Next συσκευάζονται σε ένα πλήρως ανακυκλώσιμο πακέτο κατασκευασμένο από 99,5% ανακυκλωμένο υλικό: ανακυκλωμένο, χυτευμένο χαρτί και φύλλο χαρτιού για προστασία της μηχανής από γρατσουνιές. Επιπλέον, όπως όλα τα συστήματα Nespresso, είναι εξοπλισμένα με λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ή αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης για ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης.

Το νέο σύστημα Vertuo, οι ποικιλίες καφέ και τα αξεσουάρ του είναι διαθέσιμα στις Nespresso boutiques και online στο site www.nespresso.com/gr

Δείτε επίσης:
Η κατανάλωση καφέ μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας

Τι είναι τα 4 M του καφέ και γιατί είναι τόσο σημαντικά για έναν καλό barista;

Kaffeost: Ο καφές στη Σκανδιναβία πίνεται με… τυρί