Αν λατρεύετε το φιστικοβούτυρο, τότε αυτή είναι η συνταγή για εσάς, γιατί αυτά τα εύκολα μπισκότα με το αγαπημένο σας υλικό, που γίνονται στη φριτέζα αέρος, είναι έτοιμα σε λιγότερο από μισή ώρα. Ένα σνακ, που είναι ό,τι καλύτερο για εκείνες τις στιγμές, που θέλετε ένα μικρό γλύκισμα ή ένα πολύ νόστιμο συνοδευτικό για τον καφέ σας.

Υλικά για 36 μπισκότα
1 μεγάλο αυγό
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι λείο φιστικοβούτυρο

Διαδικασία
Χτυπάτε το αυγό και το ρίχνετε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, πλάστε τα μπισκότα στα χέρια σας και μπορείτε να τα πατήσετε με ένα κουτάλι, ώστε να τους δώσετε το λεπτό σχήμα. Αφού προθερμάνετε τη φριτέζα αέρος, λαδώνετε τον κάδο, ή τον δίσκο, και βάζετε την πρώτη παρτίδα να ψηθεί για περίπου 3-4 λεπτά, ώσπου να πάρει χρώμα.

Tips:
Για να βγουν στο ίδιο μέγεθος
Είναι σημαντικό οι μπάλες ζύμης να έχουν όλες το ίδιο μέγεθος. Η ζύμη μπισκότων φιστικοβούτυρου είναι πιο πυκνή από άλλες, οπότε όσο πιο λεπτά σχηματισμένα είναι, τόσο πιο ομοιόμορφο και γρηγορότερο θα είναι το ψήσιμό τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πάτο ενός ποτηριού, ώστε να τους δώσετε το ομοιόμορφο σχήμα τους.

Για να δώσετε μία έξτρα γεύση
Αν θέλετε να δώσετε περισσότερη γεύση και νοστιμιά σε μία από τις παρτίδες μπισκότων, τότε μπορείτε να τα περιχύσετε με λιωμένη σοκολάτα πάνω από κάθε μπισκότο, ή να τα βουτήξετε ένα-ένα σε λιωμένη σοκολάτα. Επίσης, μπορείτε να ρίξετε από πάνω μία κουταλιά από την αγαπημένη σας μαρμελάδα ή κάποιο σιρόπι της αρεσκείας σας.

Πώς αποθηκεύονται τα μπισκότα φιστικοβούτυρου
Αφού κρυώσουν εντελώς τα μπισκότα, τοποθετήστε τα σε ένα τάπερ ή σακουλάκι αποθήκευσης τροφίμων και  στη συνέχεια βάλτε τα σε ένα σκοτεινό και ξηρό μέρος.