Φυσικά, όπως είναι γνωστό η χρήση της οδοντόκρεμας είναι πολύ συγκεκριμένη και συνίσταται στο να μας βοηθήσει να έχουμε μία καλή στοματική υγιεινή. Να που, όμως τελικά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό, αλλά χρησιμεύει και στην κουζίνα μας. Ας δούμε, όμως το πως και το γιατί!

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας, πως η οδοντόκρεμα θα διώξει μακριά όλες τις «ενοχλητικές» μυρωδιές της κουζίνας. Όταν μαγειρεύετε, για παράδειγμα ψάρια ή χρησιμοποιείτε σκόρδα τα χέρια συνήθως μυρίζουν για το υπόλοιπο της ημέρας όσες φορές κι αν τα πλύνετε. Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα στα χέρια σας, τρίψτε τα μεταξύ τους και δείτε πως οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν.

Επίσης, η οδοντόκρεμα μπορεί να αφαιρέσει μυρωδιές από τάπερ. Τα πλαστικά τάπερ συνήθως μυρίζουν όσο καλά και να τα πλένετε για αυτό μπορείτε να βάλετε οδοντόκρεμα μέσα στο τάπερ σας, να το τρίψετε ελαφρώς και να το ξεπλύνετε. Η μυρωδιά θα εξαφανιστεί.

Τέλος, δείτε πως, η οδοντόκρεμα μπορεί να κάνει τη βρύση σας να λάμψει. Τι πρέπει να κάνετε; Απλά πάρτε ένα πανί και βάλτε λίγη οδοντόκρεμα πάνω σε ένα πανί, περάστε τη βρύση και έπειτα περάστε και πάλι με ένα καθαρό πανί. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Την ίδια τακτική μπορείτε να ακολουθήσετε για να καθαρίσετε τα μαχαιροπίρουνά σας, αλλά και γενικά τα ασημικά σας. Ποιος θα το περίμενε η οδοντόκρεμα να είναι τόσο χρήσιμη τελικά και στην κουζίνα!

Βρες περισσότερες «φυσικές» προτάσεις:
Μια φλούδα πορτοκάλι αρκεί για να εξαφανίσεις τις δυσάρεστες μυρωδιές

Φτιάχνουμε αρωματικό χώρου από λεμόνι εύκολα και οικονομικά

Πώς να διώξετε με φυσικό τρόπο τη μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι σας