Το καθημερινό μαγείρεμα στο σπίτι θα μπορούσε να θεωρηθεί μερικές φορές άθλημα ή και άθλος. Θέλετε να γλιτώσετε χρόνο κατά το μαγείρεμα και το καθάρισμα στη συνέχεια; Η Sanitas έχει τη λύση. Μέσα από τη νέα της καμπάνια για το αντικολλητικό χαρτί μάς λύνει τα χέρια στην κουζίνα.
H νέα καμπάνια της Sanitas για το Sanitas αντικολλητικό χαρτί, μέσα από τη δοκιμασία της προετοιμασίας του φαγητού και του γλυκού για ένα παιδικό πάρτι… μέσα δηλαδή από το γνωστά αθλήματα της… «Ταψιμαχίας» ή του «Χόκεϊ επί… φούρνου» μάς δείχνει πόσο σημαντικό είναι στον καθημερινό μας πρωταθλητισμό να έχουμε δίπλα μας δυνατούς συμμάχους και προϊόντα-πρωταθλητές.

Το Sanitas αντικολλητικό χαρτί σας γλιτώνει χρόνο με τα πρακτικά έτοιμα κομμένα φύλλα του και με τις αντικολλητικές του ιδιότητες, φροντίζει οι παρασκευές σας να σερβίρονται εύκολα, ενώ τα σκεύη σας να παραμένουν καθαρά. Έτσι κάνει το μαγείρεμα και το ψήσιμο ακόμη πιο νόστιμο, ακόμη πιο υγιεινό, ακόμη πιο απλό, ακόμη… καλύτερο!
Αυτό είναι άλλωστε και το πνεύμα της νέας στρατηγικής Sanitas που εκφράζει το σύνθημα «όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα», τόσο τα προϊόντα μέσα από τη διαρκή έρευνα και καινοτομία όσο και η καθημερινότητά μας στο σπίτι, στο μαγείρεμα, στο καθάρισμα, στην αποθήκευση των τροφίμων, αλλά και εν τέλει ο πλανήτης μας μέσα από τη φροντίδα για το περιβαλλοντικό και κοινωνικό μας αποτύπωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.sanitas.com.gr