Μείνετε χορτάτοι όλο το πρωινό με αυτό το πόριτζ. Πασπαλίστε με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες όπως: μπανάνα, κομματάκια σοκολάτας και ξηρούς καρπούς.

Υλικά:
40 γρ. βρώμης
250 ml γάλα, γάλα ξηρών καρπών. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  μισή ποσότητα γάλατος και μισή ποσότητα νερού
1 κουτ. του γλυκού αλεσμένη κανέλα
1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Γαρνιτούρες:
γκρανόλα
φέτες μπανάνας
κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση:
Βάζουμε τη βρώμη και το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να γίνει ένα παχύρρευστο και κρεμώδες μείγμα. Προσθέτουμε την κανέλα, τη βανίλια και ανακατεύουμε λίγο ακόμη.

Το μείγμα θα πήξει όταν κρυώσει, οπότε κατεβάστε τη φωτιά λίγο πριν φτάσει στην επιθυμητή υφή. Ρίχνουμε τον χυλό σε ένα μπολ και σερβίρουμε με τα υλικά της επιλογής μας.