Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να αποφύγετε να χαλάσετε το brownie που μόλις ξεφουρνίσατε, κόβοντάς το.

Σκέφτεστε κάτι πιο απολαυστικό από ένα ταψί με φρεσκοψημένο, τραγανό εξωτερικά και μαλακό εσωτερικά brownie; Το μόνο πρόβλημα είναι το κόψιμό του σε κομμάτια, καθώς η μαλακή του υφή, πολλές φορές μας κάνει να βγάζουμε κομμάτια που καταρρέουν πριν τα τοποθετήσουμε στο πιάτο. Κι έτσι, όλος ο κόπος μας έχει πάει στράφι.

Όταν είδαμε, λοιπόν, στο Instagram τη blogger Sarah Fennel να δείχνει το κόλπο της για το τέλειο κόψιμο brownies ενθουσιαστήκαμε γιατί πραγματικά είναι πάρα πολύ απλό και λειτουργεί όντως.

Όταν, λοιπόν, είστε έτοιμοι να κόψετε το brownie, καταρχήν διαλέξτε το πιο κοφτερό σας μαχαίρι και έπειτα βρέξτε το με ζεστό νερό. Κάντε ένα κόψιμο, κι αν το γλυκό κολλήσει στο μαχαίρι, κανένα πρόβλημα. Γυρίστε στον νεροχύτη και ξεπλύντε, έπειτα σκουπίστε το μαχαίρι με ένα καθαρό σφουγγάρι ή απορροφητικό χαρτί και κόψτε άλλη μια γραμμή. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο για όλες τις γραμμές που θα χρειαστεί να χαράξετε και θα καταλήξετε με τέλεια κομμένα τετράγωνα.