Ο σεφ Gordon Ramsay δεν είναι γνωστός μόνο για τη μαγειρική του, αλλά και για την ιδιαίτερα αυστηρή κριτική που ασκεί. Ποιος ξεχνάει άλλωστε την εκπομπή του “Ramsay’s Kitchen Nightmares” όπου δεν δίσταζε να βρίσει εστιάτορες και σεφ; Τελευταία, την γνώμη του ζητούν και μη επαγγελματίες, μέσω Twitter, και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ξεκαρδιστικό.

gordon2_new

Συγκεκριμένα, όλο και περισσότεροι χρήστες του Twitter ποστάρουν καθημερινά φωτογραφίες από φαγητά που μαγείρεψαν οι ίδιοι, ζητώντας από τον διάσημο σεφ να τα βαθμολογήσει! Και όπως καταλαβαίνετε, ούτε σε αυτή την περίπτωση μασάει τα λόγια του. Θέλετε να πάρετε μια γεύση;

gordon3_new

“Αυτό θα το φας ή μόλις το ξέρασες;” έγραψε σε μια κοπέλα που τον ρώτησε για το γεύμα που της έφτιαξε ο φίλος της, ενώ σε κάποιον άλλο που ανέβασε μια φωτογραφία με το φαγητό του, ενώ στο βάθος διακρίνεται και το σκυλάκι του έγραψε “Ακόμη και ο σκύλος σου δεν ενδιαφέρεται…”!

gordon5_new

Και τα αρνητικά σχόλια δεν έχουν τέλος: “Είναι πλαστικό παιχνίδι σκύλου;” ρώτησε μια κοπέλα για το πολύχρωμο bagel που έφτιαξε ή “Δεν άκουσες τον συναγερμό πυρκαγιάς;” ήταν η ερώτηση του σε μια άλλη που ανέβασε τη φωτογραφία από ψητό κοτόπουλο.

gordon4_new

Βέβαια, για να πούμε την αλήθεια, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες στο Twitter δεν είναι και ό,τι πιο δελεαστικό κυκλοφορεί στα social media, σε βαθμό μάλιστα που αναρωτιόμαστε αν το κάνουν επίτηδες απλά και μόνο για να λάβουν αρνητική κριτική από τον Gordon Ramsay. Σε περίπτωση πάντως που το εννοούν και όντως αυτό είναι το φαγητό τους, τι περίμεναν ζητώντας τη γνώμη του πιο απαιτητικού σεφ όλων των εποχών;